Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Docent Engels parttime

Start People Groningen XL

Standplaats
Groningen
Opleidingsniveau
HBO
Vakgebied
Onderwijs
Vacaturenummer
2391005243

Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Groningen zijn wij per 1 maart 2019 op zoek naar een deeltijd tweedegraads docent Engels tot in iedere geval de zomervakantie. Je geeft les aan onderbouwklassen havo en atheneum van leerjaar 1 tot en met 3. De functie staat open voor 21 lesuren. Momenteel worden de lessen gegeven van dinsdag tot en met vrijdag, in overleg kan het rooster woren aangepast. Ben jij minder lesuren beschikbaar, ook dan komen we ook graag met je in contact!


Jij:

  • bent die enthousiaste parrtime en energieke docent Engels;
  • hebt beschikking over een tweede graad bevoegdheid Engels of bent bezig die te halen en hebt al relevante werkervaring;
  • kan goed zelfstandig werken en in teamverband;
  • bent flexibel en stressbestendig;
  • bent per 1 maart beschikbaar tot de zomervakantie bij voorkeur voor 21 lesuren per week.

Herken jij jezelf in bovengenoemde? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je mag jouw motivatie en meest recente CV mailen naar onderwijsnoord@startpeople.nl

Een openbare VO school in de omgeving van Groningen. Deze school is goed bereikbaar vanuit Assen en Drachten.

Per direct een parttime baan voor 21 lesuren als docent Engels tot in ieder geval de zomervakantie 2019. Wellicht bij goed bevallen van biede kanten zijn er mopgelijkheden voor schooljaar 2019-202o. Ben jij die docent die bij voorkeur bevoegd is en per 01-03-2019 beschikbaar is? Voldoe jij aan de wensen van onze opdrachtgever? Dan zijn wij op zoek naar jou! Reageer dan snel door jouw meest recente CV en motivatie te sturen naar onderwijsnoord@startpeople.nl te sturen of door telefonisch contact met ons op te nemen via 050-3694310. Je mag vragen naar team onderwijs.