4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Docent Wiskunde bevoegd of in opleiding

Start People Groningen XL

Standplaats
Groningen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Onderwijs
Vacaturenummer
2391005021

Voor diverse opdrachtgevers in het voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs zijn wij voor het schooljaar 2019 - 2020 op zoek naar bevlogen eerste- of tweedegraads docenten Wiskunde. Ben of ken jij zo'n docent? Lees dan verder!Ook als je bezig bent met de opleiding docent Wiskunde en daarnaast (stage) ervaring hebt binnen het onderwijs zijn wij benieuwd naar jouw reactie.

Wij zoeken betrokken docenten met passie voor hun vak. Je beschikt over vakinhoudelijke- en vakdidactische kennis en vaardigheden. Je hecht waarde aan het delen van kennis. Je ziet uitdaging in het ondersteunen en begeleiden van leerlingen/studenten bij hun studieloopbaan en je vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan hun ontwikkeling.

Als docent draag je zorg voor het creëren van een veilige omgeving voor jouw leerlingen/studenten. Verder kun je goed samenwerken met jouw collega’s en heb je een professionele instelling, met oog voor resultaatgerichtheid en efficiency. Daarnaast:

  • Ben je een tweede- of eerstegraads bevoegd docent of bezig met de docenten opleiding;
  • Ben je (gedeeltelijk) beschikbaar;
  • Heb je (stage) ervaring met lesgeven binnen een of meerdere vakgebieden binnen het vo of (V) mbo.
    Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!

Heb je nog ruimte om extra uren les te geven naast je huidige baan? Of ben je bezig met het halen van jouw onderwijs bevoegheid en heb je al enige (stage) ervaring met het lesgeven binnen het voortgezet- of middelbaar (beroeps)onderwijs? Ook dan komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Dit kan door te bellen naar 050-3694310 en te vragen naar team onderwijs of door een e-mail te sturen naar onderwijsnoord@startpeople.nl

Diverse onderwijsinstanties in het voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

Start People Onderwijs is al 12 jaar specialist in het onderwijs. Sindsdien hebben wij vele docenten en scholen op succesvolle wijze bij elkaar gebracht. Onze portefeuille bestaat uit een aantal vooraanstaande onderwijsinstanties binnen de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Het betreft VO, VMBO en MBO scholen. Start People Onderwijs heeft zowel fulltime als parttime vacatures.

Dus ben je op zoek naar een tijdelijk dienstverband in het onderwijs? Wij kijken uit naar jouw reactie! Je mag jouw CV, beschikbaarheid en motivatie mailen naar onderwijsnoord@startpeople.nl of bellen naar 050-3694310 en vragen naar team onderwijs. Start People heeft onder andere vestigingen in Groningen, Assen en Drachten.