Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Documentalist Munitie

Start People Utrecht Overheid

Standplaats
Utrecht
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0047383

Ben jij een ervaren documentalist op het gebied van munitie en wil jij graag jouw steentje bijdragen aan vrede en veiligheid? Lees dan snel verder!

Voor het Ministerie van Defensie in Utrecht zijn wij op zoek naar een Documentalist Munitie. Als documentalist ben je verantwoordelijk voor de technische documentatie met betrekking tot de munitie. Je leest digitale documentatie door, overlegd met munitietechnici en past aan waar nodig. Zo houd jij je o.a. bezig met de munitievoorschriften waarin staat hoe een munitie artikel is opgebouwd en hoe om te gaan met deze munitie.

Samenvattend voer je in deze functie de volgende werkzaamheden uit:

  • bestaande documentatie aan te passen conform wet- en regelgeving (wapenwet);
  • bestaande documentatie aan te passen aan de laatste technische stand van zaken;
  • hiaten in de documentatie te lokaliseren en op te lossen.

Functie-eisen:

In het bezit van een MBO niveau 4 opleiding op het gebied van techniek en/of bedrijfskunde of een vergelijkbare militaire opleiding NLDA;
Ervaring en/of kennis op munitie technisch gebied. (dit is een absolute must!)

Wensen:

Kennis van de Defensie organisatie.
Competenties:

  • Integer
  • Klantgericht
  • Delegeren
  • Oordelen
  • Organisatiegericht
  • Samenwerken
  • Visie

Je komt te werken bij het Ministerie van Defensie in Utrecht op de Kromhoutkazerne.De werkzaamheden worden verricht bij het Defensie munitiebedrijf (DMunB).
Het DMunB maakt onderdeel uit van de Defensie Materieel Organisatie (DMO) en valt onder de directie Wapensystemen & Bedrijven.
De afdeling bestaat uit circa 80 medewerkers en binnen het team werk je samen met de Senior Documentalist. Je kunt zowel thuis als op kantoor de werkzaamheden uitvoeren.

Een uitdagende parttime / fulltime functie (18 uur per week of 38 uur per week) bij één van de meest toonaangevende werkgevers van Nederland. Je krijgt een tijdelijk dienstverband van één jaar. Bij goed functioneren wordt de opdracht verlengd, er is behoefte t/m 31-5-2023.

Je verdient € 21,44 bruto per uur. Dit komt neer op een bruto salaris van € 814,72 per week en € 3.258,88 per 4 weken op basis van 38 uur per week.

Je ontwikkeling staat nooit stil. Daarom krijg je toegang tot ons online trainingsplatform waarin je meer dan 100 trainingen kan volgen.

Woon je verder dan 11 kilometer enkele reis van je werk vandaan? Dan ontvang je bovenop je salaris nog een tegemoetkoming in de reiskosten.

Sollicitatieprocedure
Onderdeel van deze procedure is een screening van de MIVD. Voordat je deze functie mag bekleden doet de MIVD een VGB screening op B niveau naar je. Houd rekening met een doorlooptijd van 12 weken voor deze screening!

Voor meer informatie lees:
https://www.defensie.nl/onderwerpen/militaire-inlichtingen-en-veiligheid/veiligheidsonderzoek