Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Doktersassistent parttime

Start People Medi Interim Breda

Standplaats
Tilburg
Opleidingsniveau
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7278000665

Als doktersassistent ondersteun en assisteer je de behandelaar. Je hebt veel contact met patiënten: je staat ze te woord en stelt ze waar nodig gerust. Je voert zelfstandig medisch-technische taken uit zoals hechten, verbinden, injecteren, aantippen van wratten en het verlenen van EHBO.

Als doktersassistent houdt je je bezig met taken als triageren, infomeren, adviseren, het uitvoeren van medisch-technische handelingen en de administratie. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid. Er wordt van je verwacht dat je jouw eigen prioriteiten kunt stellen en verantwoordelijkheden draagt. In jouw werk handel je zelfbewust.

Naar welk profiel zijn wij op zoek?
¿een gediplomeerd doktersassistent met affiniteit met de zorg aan asielzoekers;
¿een collega met minimaal 2 jaar ervaring met werken in een huisartsenpraktijk of gezondheidscentrum;
¿iemand met een patiëntgerichte en dienstverlenende instelling;
¿een harde werker en een collegiale teamspeler;
¿iemand die goed zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid draagt;
¿een doktersassistent die communicatief sterk is;
¿een persoon die goed om kan gaan met taalbarrières;
¿iemand die rust weet te bewaren en adequaat handelt wanneer zich stressvolle situaties voordoen.

Wij leveren per 1 januari 2018 eerstelijnszorg aan alle asielzoekers in Nederland. Onze teams zetten zich iedere dag in voor de gezondheid en vitaliteit van de bewoners van de asielzoekerscentra, met hoofd en hart, deskundig en gastvrij. Dit doen zij met ondersteuning van de ondersteunende afdelingen. We steken veel energie in vernieuwing en digitale innovaties die laagdrempelige zorg voor de asielzoeker mogelijk maken en de zorgverlener ondersteunen in het zorgproces.

Start People Medi Interim is een onderdeel van de specialistische uitzendorganisatie binnen de zorg- en welzijnssector. Een team van Intercedenten verspreid over heel Nederland is verantwoordelijk voor de bemiddeling van kandidaten in de zorg- en welzijnsbranche. Het invullen van een vacature binnen het segment zorg en welzijn is maatwerk en vraagt om expertise. De kernactiviteit van Start People Medi Interim is het bemiddelen en plaatsen van door ons zorgvuldig geselecteerde kandidaten.

Wij bieden jou een parttime baan die er toe doet en daar ben je jezelf iedere werkdag weer van bewust. Met elkaar zorgen we er voor dat de asielzoekers altijd toegang hebben tot goede huisartsenzorg. Een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid in een bijzondere werkomgeving waar geen enkele dag hetzelfde is. Werk om trots op te zijn.
De CAO Gezondheidscentra is van toepassing. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd. Wij investeren in jouw ontwikkeling en daarom hebben wij de intentie na het contract voor bepaalde tijd een langdurige samenwerking met elkaar aan te gaan.