Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Doktersassistent parttime

Start People Medi Interim Overijssel

Standplaats
Arnhem
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0053388

Vind jij eigenaarschap belangrijk in je rol als doktersassistent? En werk jij graag in een grote praktijk waar samenwerking centraal staat?

Dit mooie nieuwe Gezondheidscentrum is een dynamisch gezondheidscentrum met circa 11.000 patiënten gevestigd te Arnhem. Het is een innovatie organisatie waarbij de patiënt centraal staat. Ze zoeken een doktersassistente voor 24 tot 32 uur in de week waarbij de vrijdag in ieder geval een werkdag is.

Een persoonlijke benadering draagt bij aan de kwaliteit. Om te blijven kunnen streven naar deze kwaliteit zijn zij voornemens het gezondheidscentrum te splitsen in 2 praktijken. Ze gaan werken met 2 teams en verwachten de kwaliteit van zorg door deze wijziging op de juiste wijze te kunnen blijven bieden. Er lopen binnen de praktijk meerdere projecten. Dit maakt dat je naast je functie ook nog een extra rol hebt op het gebied van bijvoorbeeld: voorraadbeheer, hospitality, in- en uitschrijvingen, tevredenheid en accreditatie.

De locatie is goed bereikbaar vanuit Arnhem en Nijmegen.

  • Jij bent een gediplomeerd doktersassistent;
  • Je bent iemand met een patiëntgerichte en dienstverlenende instelling;
  • Ook ben je een harde werker die initiatief toont en daarnaast een collegiale teamspeler;
  • Je bent een persoon die goed zelfstandig kan werken en verantwoordelijkheid draagt.
  • en je bent beschikbaar voor 24 tot 32 uur in de week.

Zij bieden in hun gezondheidscentra vernieuwende, klantgerichte geïntegreerde eerstelijnszorg. Dat doen ze met 600 collega’s voor 180.000 patiënten, verspreid over het hele land. Ze zetten zich iedere dag in voor de gezondheid en vitaliteit van hun patiënten, met hoofd en hart, deskundig en gastvrij. Daarnaast steken ze veel energie in vernieuwing en digitale innovaties die de patiënt behulpzaam zijn. Ze zoeken zeer gedreven mensen die samen hard werken en op gepaste momenten ruimte zoeken om ook te ontspannen. Iedereen krijgt en neemt veel verantwoordelijkheden en krijgt de ruimte om zich professioneel en persoonlijk te ontwikkelen. Deze ruimte voor ontwikkeling staat bij deze opdrachtgever hoog in het vaandel. Je neemt zelf de regie hierin!

Focus op de patiënt
Als zorgverlener hou je je graag bezig met waar het écht om draait: het bieden van de best mogelijke zorg aan patiënten die hun vertrouwen in jou stellen.

Als doktersassistent:

  • Kom je te werken in een team van 7 huisartsen, 7 doktersassistentes en een POHGGZ, POH Jeugd, POHS en een PA. Het is enthousiast team waar op een positieve wijze wordt samengewerkt aan de verdere ontwikkeling van het gezondheidscentrum;
  • Salaris is conform CAO Huisartsenzorg. Salaris ligt tussen de €2073,- - €3160,- bruto per maand;
  • Een contract (parttime) voor bepaalde tijd met kans op verlenging. Wanneer het van beide partijen goed bevalt zal je rechtstreeks indienst treden bij onze opdrachtgever;
  • Reiskostenvergoeding conform CAO Huisartsenzorg;
  • Scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid en kennis op peil te houden.

Zodra je gesolliciteerd hebt, ontvang je binnen 48 uur een reactie van ons. Sluit jouw opleiding en werkervaring voldoende aan op deze vacature dan plannen we een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op wie jij bent en wat jouw wensen zijn. Daarna leggen we jouw profiel voor en hierna volgt mogelijk een sollicitatiegesprek met de manager van dit gezondheidscentrum.