Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Doktersassistent parttime

Medi Interim Brabant

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0062841

Ben jij de professionele en ervaren doktersassistente die direct, parttime, inzetbaar is? laat t ons snel weten zodat we meteen contact met je kunnen opnemen!

Wat ga je doen als doktersassistente?
Samen met de andere doktersassistentes, sta je patiënten te woord aan de balie, geef je advies en plant je afspraken in. Daarnaast voer je zelfstandig medische verrichtingen uit en ondersteun je de spreekuren binnen de praktijk. Je helpt patiënten aan de telefoon met de hulpvraag, je werkt hierbij via de NTS/NHG triagewijzer. We laten patiënten laagdrempelig naar de praktijk komen, maar als het echt niet nodig is zijn ze beter geholpen met een thuiszorg advies. Je draait een eigen spreekuur met de vele medisch technische handelingen die we aanbieden (oor lavage, holter aansluiten, uitstrijkjes, CRP & urine bepalingen, bloedprikken, etc.)
Je helpt de zorgverleners tijdens het spreekuur, handelt patiënten contacten af en regelt verdere zorg voor ze indien nodig. Je helpt mee de medische voorraad op de kamers actueel te houden via ons recent ingevoerde Kanban systeem.

Wat vragen wij van jou?
Je bent in het bezit van het diploma doktersassistente;
Je bent zeer ervaren en op korte termijn inzetbaar
Je bent zowel patiëntgericht als resultaatgericht;
Je bent collegiaal, enthousiast, flexibel en initiatiefrijk;
Je kan snel en accuraat handelen, je bent daadkrachtig en proactief en je hebt overtuigingskracht;
Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, waarbij een goede beheersing van de Engelse taal extra fijn is.
Je bent beschikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag.

Dit gezondheidscentrum is gevestigd in Eindhoven en bestaat uit verschillende praktijken: Huisartsen, Psycholoog, Fysiotherapeuten, Kinderfysiotherapeuten, Podotherapeut, Speltherapeuten, Haptotherapeut, Logopedisten, Ergotherapeuten, Remedial Teachers.

Voor deze functie is de CAO Huisartsenzorg van toepassing en vindt salariëring plaats op basis van ervaring tussen € 2411,00 en € 3.284,00 bruto per maand.
Een dynamische functie voor 24 uur per week op woensdag, donderdag en vrijdag.