Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Doktersassistente Geneesmiddelenonderzoek

Start People Medi Interim Groningen / Drenthe

Standplaats
Assen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0031569

Voordat jouw werkdag van start gaat heb je eerst een overleg met je collega’s over de lopende onderzoeken. Zijn er bijvoorbeeld bijzonderheden of dingen waar je rekening mee moet houden? Dit wordt allemaal zoveel mogelijk besproken zodat jij goed voorbereid aan het werk kan gaan. Na het overleg is het tijd om de werkvloer op te gaan. Je hebt jouw takenlijst voor die dag meegekregen en ziet dat het afnemen van ecg’s jouw eerste taak is. Je ontvangt de vrijwilligers één voor één en gaat aan de slag. Belangrijk is om de resultaten van de onderzoeken goed te registeren. Dit is erg belangrijk voor het onderzoek en natuurlijk ook voor het welzijn van de vrijwilliger. Nadat deze taak is afgerond is het tijd om met de volgende taak aan de slag te gaan. Je staat ingepland voor bloeddruk en hartslag meten. Ook hiervan registreer je de resultaten weer goed in het systeem. Klus afgerond? Fijn, dan is het tijd voor een welverdiende lunchpauze. Na jouw pauze heb je nog een training voor één van de voorbehouden handelingen. Dat is fijn want dan heb je die ook weer op pijl!

In deze functie start je met een verplichte fulltime training van 2 weken. In deze periode leer of krijg je een opfrissing van alle verpleegtechnische handelingen. Zo kan je goed voorbereid aan de slag na de training.
Heb je nog geen ervaring met de verpleegtechnische handelingen? Dat is dan ook geen enkel probleem. Hierbij krijg je een goede begeleiding en training zodat je goed beslagen te ijs komt.

  • Je bent bezig met de opleiding Geneeskunde, Verpleegkunde, Doktersassistent, Biomedische Wetenschappen of Bewegingswetenschappen of je hebt deze opleiding reeds afgerond;
  • Heb je Verzorgende IG afgerond? Dan kan je ook in aanmerking komen;
  • Je bent bereidt om avond, weekenddiensten te draaien;
  • Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar.

De organisatie waar je gaat werken doet wereldwijd wetenschappelijk onderzoek met mensen naar de werking van geneesmiddelen. Je werkt dus mee aan de ontwikkeling van de geneesmiddelen van de toekomst. De deelnemers van de onderzoeken hebben zich vrijwillig aangemeld om mee te werken. Gedurende het onderzoek verblijven zij op locatie in Groningen. De duur van hun verblijf varieert van enkele dagen tot vieren weken. Tijdens het verblijf ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het welzijn van de deelnemers.

  • Een parttime en tijdelijk dienstverband van een halfjaar. De intentie is om deze uiteindelijk te verlengen;
  • Een salaris tussen de €2346 en €3122 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
  • Vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op een fulltime basis), reiskostenvergoeding en onregelmatigheidtoeslagen;
  • Scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden;
  • Toegang tot onze digitale leeromgeving met een breed aanbod aan trainingen en cursussen.

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. In afwachting van alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Skype of Whatsapp videobellen. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we voor andere mogelijkheden.