Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Doktersassistente of verpleegkundige binnen geneesmiddelenonderzoek

Start People Medi Interim Groningen

Standplaats
Groningen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7262000445

Als doktersassistent of verpleegkundige binnen het geneesmiddelenonderzoek ben je verantwoordelijk voor het welzijn en veiligheid van de vrijwilligers die meedoen aan het geneesmiddelenonderzoek. Je verricht diverse medische handelingen zoals bloedprikken, ECG's afnemen, bloeddruk/hartslag meten en medicatie verstrekken. Daarnaast hou je onderzoeksgegevens bij in de administratie. Hiervoor volg je een uitgebreid trainingsprogramma en volg je regelmatig bijscholing.

Je begint jouw werkdag altijd met een overleg met je collega's. Tijdens het overleg bespreek je de onderzoeken die momenteel lopen en of er nog bijzonderheden zijn. Na de bespreking is het tijd om de werkvloer op te gaan. Jij krijgt jouw takenlijst en begint met de bloedafnames. Alles staat hier op tijd. Dat betekend dat de onderzoeken op bepaalde tijdstippen gedaan moeten worden. Daarnaast moet je alles op tijd verwerken en registreren in het systeem.
Na de bloedafnames bespreek je nog even bijzonderheden met je collega's en is het tijd voor een kop koffie. Vervolgens is het tijd om te starten met de volgende onderzoeken. Nu is het jouw beurt om de ECG's af te nemen en te registreren. Tussen de middag heb je tijd om gezellig samen met je collega's te lunchen.
Na de lunch staat er een bijscholing op het programma. Binnen deze organisatie is het namelijk nodig om goed op de hoogte te blijven. Aan het einde zorg jij ervoor dat je jouw takenlijst goed hebt afgewerkt zodat je jouw werkdag goed kunt afsluiten.

  • Een afgeronde opleiding doktersassistent, MBO-V of HBO-V;
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar en bereid om onregelmatig te werken;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;

Onze opdrachtgever is een wereldwijde speler op het gebied van geneesmiddelenonderzoek. In Groningen en Assen verrichten ze al ruim 30 jaar onderzoek. De artsen en onderzoekers van onze opdrachtgever bestuderen de effecten en eventuele bijwerkingen van nieuwe of vernieuwde geneesmiddelen. Na veelvuldig onderzoek met goede resultaten mag een onderzoek vervolgens op de markt worden gebracht. Jij gaat aan de slag in een grote en moderne kliniek in Groningen.

  • Wij bieden jou in eerste instantie een parttime tijdelijk dienstverband. Mogelijkheid tot verlening en uiteindelijk een vast contract is zeker aanwezig!
  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 uur. In overleg is meer werken mogelijk;
  • Salaris conform CAO van de opdrachtgever. (max. € 2943,- op basis van fulltime);
  • Onregelmatigheidstoeslag;
  • Reiskosten;
  • De mogelijkheid om diverse online trainingen te volgen;