Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Elektromonteur

Start People Roermond

Standplaats
Venray
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0065902

Vandaag stap je in de auto of op de fiets, volgt de route langs de Maas en komt op je werk aan. Je start je dienst om 07.00 uur en je praat bij met de hoofd Technische Dienst. Er staat een belangrijke inspectie op de planning. Maar eerst verhelp jij met jouw team een storing aan de robotarm, zodat jouw collega’s verder kunnen met de productie van de gevelstenen. Als elektromonteur bij ons heb je een belangrijke functie: zonder jou komt de fabriek piepend tot stilstand.

Wat ga je doen?

In de functie van elektromonteur werk je aan het dagelijkse onderhoud van de machines en installaties. Andere werkzaamheden die je uitvoert zijn:

Jij werkt dagelijks aan het onderhoud van onze machines en installaties;
Jij verhelpt storingen op elektrotechnisch en besturingstechnisch gebied;
Jij controleert en voert aanpassingen uit binnen PLC-programma’s;
Jij voert inspecties uit en draagt bij aan de verbetering van onze installaties;
Jij toont initiatief en denkt actief mee met jouw chef Technische dienst.
Waar ga je werken:

Als elektromonteur werk je op de locatie in Afferden, gelegen in de omgeving van Venray en Nijmegen.
Je werkt op de locatie in dagdienst, wat ervoor zorgt dat je voldoende werk- privé balans hebt. Daarnaast werk je eens per 4 weken een consignatiedienst binnen een loyaal team met collega’s waar je op kunt ‘bouwen’ en vertrouwen.

Jij beschikt als elektromonteur over:

Een afgeronde mbo-opleiding in de elektrotechniek / besturingstechniek of mechatronica;
Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
Een flexibele instelling;

Wij zijn wereldwijd de grootste producent van keramische bouw- en bestratingsmaterialen: gevelbakstenen, binnenmuurstenen, raamdorpels, straatbakstenen en dakpannen.

Wij beschikken in Europa over tal van productielocaties. In Nederland zijn er 19 productielocaties waar ruim 1.000 medewerkers werkzaam zijn. Wereldwijd hebben wij meer dan 16.000 werknemers in dienst.

Jij staat bij ons centraal. Daarom bieden wij jou:

 • Een fulltime vaste baan
 • Een marktconform salaris dat met jou meegroeit. Het salaris bedraagt tussen de € 2.681 en € 3.191, afhankelijk van je ervaring.
 • Een goede werk-privébalans met 24 vakantiedagen en 13 ADV dagen en de mogelijkheid om dagen bij te kopen.
 • Uitstekende aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling,, 3% eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld, collectiviteitskorting op verzekeringen
 • Een jaarlijks opleidingsbudget. Dat mag je, in overleg met je leidinggevende, vrij besteden aan een opleiding, cursus of training die past bij jouw functie.
  Want wij investeren in jouw ontwikkeling.
 • Deelname aan het personeelsfonds. Je krijgt fijne extraatjes bij bijzondere gebeurtenissen zoals een huwelijk of geboorte van een kindje, of een extra
  financiële tegemoetkoming bij jouw ziektekosten.
 • Leuke extraatjes zoals uitjes met onze Personeelsvereniging, gezellige borrels & bbq’s. Je kunt meedoen aan het Aandelenprogramma of via FiscFree een fiets, laptop, tablet, sportabonnement of uitje aanschaffen met belastingvoordeel.