Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Elektromonteur technische dienst

Start People Veendam

Standplaats
Winschoten
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0058661

Als elektromonteur maak jij onderdeel uit van de technische dienst. Je krijgt een veelzijdige functie waarin je alle voorkomende elektrotechnische problemen gaat oplossen. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanleggen, installeren en afmonteren van installaties. Je controleert en test installaties en je lost storingen op. Je voert inspecties uit aan machines en repareert of vervangt de onderdelen die niet goed werken. Als monteur elektrotechniek werk je zowel intern als extern op locatie.

Als elektromonteur is het belangrijk dat je probleemoplossend te werk gaat en dat je een proactieve houding hebt. Verder vragen wij:

  • Een afgeronde MBO opleiding elektrotechniek of besturingstechniek;
  • Ervaring met tekening en schema’s lezen;
  • Kennis van elektrische schakelingen en PLC besturing;
  • Kennis van NEN 1010.

Verder is het belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs zodat je zelf naar de verschillende locaties kunt rijden.

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de inzameling, verwerking en bewerking van afval, grondstoffen en materialen. Ze hebben een nuchtere, open bedrijfscultuur en maatschappelijk verantwoord ondernemen staat centraal. Ze zijn gevestigd in de omgeving van Winschoten. De organisatie is goed bereikbaar vanuit Groningen en Assen.

Wij bieden een uitdagende, fulltime baan als elektromonteur in de technische dienst. In deze functie werk je op verschillende locaties en is geen dag hetzelfde. Verder bieden wij:

  • Een goed salaris tussen de € 2700 en € 4000, afhankelijk van de werkervaring;
  • Ontwikkelmogelijkheden;
  • Een fulltime baan voor 40 uur per week;
  • Een vaste baan.

Ben jij op zoek naar een vaste baan als elektromonteur in de technische dienst? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature!