Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Endoscopie verpleegkundige parttime

Start People Medi Interim Zuid Holland

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0040338

Wij hebben jou nodig! En we denken dat we een leuke vacature voor je hebben, lees je mee?
Je bent tevreden met de baan die je hebt, maar toch kriebelt er ergens wat….
Je bent net klaar met je aanvullende opleiding en staat te popelen naar een baan met vaste uren die jouw hypotheek betaalt, maar die jou ook in sneltreinvaart heel veel praktijkervaring oplevert in een steeds meer gevraagd specialisme……
Jij wil jouw specialisme delen met de wereld en vindt het mooi om bij te kunnen dragen waar mogelijk….
Je bent de balans tussen je werk en privé ergens gedurende je reis op de arbeidsmarkt verloren, maar bent nu klaar om de touwtjes weer in eigen handen te nemen……
Je vindt het prettig om de week te breken met de afwisseling van omgeving en taken, daarom zou jij je huidige dienstverband wel willen combineren met een paar uurtjes bij ons!!!

Dus, ben jij op zoek naar een groot of klein contract met vaste uren of werk je liever op flexibele basis? Wij kunnen jouw expertise goed gebruiken.

Wat ga je doen?
In de rol van endoscopieverpleegkundige ben jij verantwoordelijk voor de medische begeleiding van de patiënten die een endoscopisch onderzoek ondergaan.
Je begeleid het gehele proces van intake, behandeling tot nazorg. Je hebt hiervoor echt de tijd, want alles wordt ruim ingepland!

 • Je assisteert bij de endoscopie;
 • Je monitort de patiënt;
 • Je voert anamnesegesprekken;
 • Je formuleert de verpleegkundige diagnose ter voorbereiding van het scopie-onderzoek;
 • Door jouw deskundige begeleiding weet jij de patiënten gerust te stellen.

Je collega-verpleegkundigen en de medisch specialisten vormen een hecht team, ze kijken uit naar jouw komst!
Openingstijden van de klinieken zijn van maandag t/m zaterdag van 8:00 – 20:00 uur.
We horen graag van jou wat jouw wensen en mogelijkheden zijn qua inzet. 1 avond per week en/of een paar uurtjes op zaterdagochtend of 4 volle dagen? Alles is bespreekbaar.

Je beschikt over het diploma mbo-V of hbo-V, aangevuld met de opleiding tot endoscopie verpleegkundige. Ben je bijna klaar met je opleiding? Ook dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Ook zzp-ers mogen reageren!
Verder ben je BIG-geregistreerd en kun je bij aanvang een positief VOG overleggen.

Jij bent iemand die:

 • gastvrij is;
 • analytisch kan denken;
 • zelfstandig en in teamverband kan werken;
 • goed kan luisteren;
 • nieuwsgierig is naar het specialisme waarin je werkt.

Je gaat aan de slag bij een landelijke keten van Zelfstandige Behandel Centra. Met meer dan 500 zorgprofessionals bieden zij bij 13 locaties laagcomplexe zorg. Patiënten kunnen bij hen terecht voor onder meer maag- en darmonderzoek, huid en allergie, pijnzorg en radiologie. De patiënten worden binnen een week geholpen in een vriendelijke en veilige omgeving. Daar staan zij voor: “GOEDE ZORG, NU!”
De standplaats zal Rotterdam zijn, vanuit Den Haag is het ook goed aan te reizen.

Start People Medi Interim is een arbeidsintermediair gespecialiseerd in de zorg- en welzijnssector met een breed dienstenpakket. We zijn dé specialist in uitzenden, detacheren, werving & selectie en ZZP-bemiddeling. Jouw werk is onze zorg!

Voor inzet op basis van ZZP: We screenen je opdracht op zelfstandigheid, zodat er geen verkapt werkgeverschap mogelijk is. Daarnaast kun jij gebruik maken van onze digitale ZZP-omgeving, wat de kwaliteit van het contract en dossier waarborgt. Door deze faciliteiten kun jij jezelf volledig richten op het leveren van kwalitatief goede zorg, zonder dat er onnodige risico’s worden gelopen.

 • Een informele werksetting bij een kliniek waar kwaliteit, gastvrijheid en tijd voor de patiënt centraal staat;
 • Een tijdelijk dienstverband voor een parttime/fulltime functie, op basis jouw wensen en mogelijkheden;
 • Bij wederzijdse tevredenheid is de mogelijkheid te verlengen of een vaste baan bij de opdrachtgever!
 • Salaris conform de cao ZKN, afhankelijk van je kennis en ervaring, minimaal € 2.734,= en maximaal € 4.083,= bruto op basis van een fulltime dienstverband;
 • Alle feestdagen vrij;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Onregelmatigheidstoeslag;
 • Werken bij onze opdrachtgever betekent werken in een omgeving waar ontwikkeling en vitaliteit gestimuleerd wordt. Zij bieden volop gelegenheid tot extra scholing, verdieping en verbreding van jouw kennis en interesses.
 • Gratis toegang tot Goodhabitz waar meer dan 100 online trainingen voor je klaar staan zoals persoonlijke effectiviteit en communicatie.

Heb jij het juiste profiel en de juiste mindset? Dan hebben we kans op een mooie match. Stuur ons je cv en motivatie, dan nemen we binnen 48 uur contact met je op.