Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Engineer - HBO of WO

Start People Goes

Standplaats
Terneuzen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0043559

Bezit jij een echte doenersmentaliteit en denk jij niet in problemen maar in oplossingen. Lees dan zeker verder.

Wij zijn opzoek naar diverse engineers, denk hierbij aan: software/process engineers, engineers die ervaring hebben met elektrotechniek en mechatronica etc. Je gaat samen met de afdelingen Inkoop en Verkoop en de productiemedewerkers proces- en kwaliteitsverbeteringen door. Of je bent lid van een projectteam verantwoordelijk voor de ontwikkeling van hardware- en software. Daarnaast voer je wijzigingen door in producten. Dit alles binnen het Life Sciences segment.

Beschik jij over een analytisch inzicht en heb je een probleemoplossende houding, dan is de functie engineer wellicht iets voor jou.

Functie eisen:

  • Afgestudeerd op HBO/WO niveau, of een hierbij aansluitend werk- en denkniveau;
  • Een teamplayer met een klantgerichte instelling;
  • Ervaring of affiniteit met opstellen van assemblage instructies;
  • Goede communicatieve vaardigheden en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vlot, zowel in woord als geschrift.

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Terneuzen. Het bedrijf waar jij gaat werken verandert goede ideeën tot succesvolle medische innovaties. Zij ontwikkelen haalbare en innovatieve producten en zorgen ervoor dat ze succesvol de markt op kunnen.

Wij bieden diverse dynamische en uitdagende functies, waarin je de ruimte krijgt om zelfstandig te werk te gaan. Daarnaast bieden wij verschillende opleidingsmogelijkheden. Wanneer je bij onze opdrachtgever aan de slag gaat, bieden zij jou een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling.

Extra:

  • Fulltime dienstverband;
  • Flexibele werktijden;
  • Goede arbeidsvoorwaarden passend bij de functie.

Heb jij interesse in deze vacature? Solliciteer dan met jouw CV en motivatie. Wij nemen vervolgens op korte termijn contact met je op. Voor verdere vragen zijn we te bereiken via onderstaande gegevens.
T: 0113 751 338
M: goes@startpeople.nl