Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Enthousiaste productiemedewerker gezocht!

Start People Groningen

Standplaats
Groningen
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1151005089

Als productiemedewerker bij deze organisatie kom je terecht in een klein, gedreven team. Dit familiebedrijf is al jarenlang een succesvolle producent van metaal. Als productiemedewerker voer je zelfstandig werkzaamheden uit achter een machine. Je bedient de machine die verantwoordelijk is voor het ponsen van de metalen producten. De werkzaamheden die je uitvoert zijn repeterend van aard, maar je wisselt iedere 30 minuten met jouw collega om enige variatie te krijgen in jouw taken. Het betreft een functie voor langere tijd. Bij wederzijds bevallen zijn er mogelijkheden om vast in dienst te treden.

Word jij enthousiast van bovenstaande taken en herken jij jezelf in onderstaande functie-eisen? Dan ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn.

  • Je bent een echte aanpakker en steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Je hebt affiniteit met productiewerkzaamheden;
  • Je hebt ervaring in een productieomgeving;
  • Je voert graag repeterende werkzaamheden uit;
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau.

Je komt in een klein, gedreven team te werken die elke dag een bijdrage leveren aan de productie van een ontzettend tof product. Het is een echt familiebedrijf met korte lijnen. Er worden opleidingen aangeboden vanuit de organisatie. Maandelijks is er een lunchmeeting om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en drie keer per jaar vindt er een gezellig personeelsuitje plaats.

Je werktijden zijn van 7.00 uur – 15.45 uur. De organisatie bevindt in de stad Groningen en is gemakkelijk te bereiken. Het uurloon bedraagt €12,09. Dit is inclusief een adv-toeslag. Het salaris is gebaseerd op de cao metalektro.

Enthousiast om deze kans aan te grijpen? Solliciteer dan snel via de link of stuur je cv en motivatie naar groningen@startpeople.nl. Nog vragen? Neem dan gerust contact op via de mail of door te bellen naar 050-3694330.