Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

EPT logistiek medewerker

Start People Inhouse Services - Zuivel Leerdam

Standplaats
Leerdam
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0064093

Bij FrieslandCampina versnijden en verpakken we kaas die over de hele wereld wordt verkocht. De logistieke afdeling speelt een hele belangrijke rol in het productieproces. Voor onze klant zijn wij nog op zoek naar een logistiek medewerker die bekend is met de EPT. Onderdeel van je werkzaamheden zullen zijn:

 • Het lossen van vrachtwagens
 • Het opslaan van kaas en hulpstoffen
 • Het aanvoeren naar de productielijnen
 • Het afhalen van de productielijnen
 • Het laden van vrachtwagens

Het logistieke team bestaat uit ongeveer 75 medewerkers die deze taken uitvoeren. We werken met een gemotiveerd team om dit proces veilig, kwalitatief goed en op de meest efficiënte manier te laten verlopen.
Als medewerker EPT zorg je ervoor dat vrachtwagens worden geladen en gelost en dat de lijnen worden bevoorraad. Je bent er mede verantwoordelijk voor dat onze klanten de juiste kwaliteit producten ontvangen. Dit doe je door veilig te rijden, in- en uitgangscontroles te doen en je werkplek netjes te houden. Je werkt in 3 ploegen in een gekoelde omgeving.

Functie-eisen en competenties

 • MBO niveau 2 opleiding, bij voorkeur richting techniek
 • In bezit van een EPT certificaat of bereid deze te halen
 • Ervaring op elektrische pallettruck is een pré
 • Kennis van SAP, EWM en scanning is een pré
 • Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal
 • Je bent op meerdere werkplekken inzetbaar of staat ervoor open om dit te leren
 • Je bent flexibel in je werktijden en bereid om af en toe in weekend te werken

In 1872 startten een aantal melkveehouders in Noord-Holland een coöperatie. Sindsdien is FrieslandCampina uitgegroeid tot één van de grootste zuivelbedrijven ter wereld. De producten van FrieslandCampina worden verkocht in meer dan 100 landen. Of het nu gaat om een pakje boter, voorverpakte kaas, (biologische) melk, babyvoeding of de gele room tussen tompouces, op iedere afdeling kom je wel een product tegen wat (indirect) herleidbaar is naar een van de FrieslandCampina fabrieken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amersfoort.
FrieslandCampina Leerdam is een kaasfabriek. Vanuit het hele land wordt kaas hier bezorgd om gesneden en verpakt te worden. De logistieke afdeling draagt zorg voor het in -en uitladen van de kazen. De kazen worden in de fabriek versneden en verpakt.
Je komt in dienst bij uitzendbureau Start People Staffing (onderdeel van Start People B.V.) en gaat werken voor onze opdrachtgever FrieslandCampina in Leerdam.
De locatie in Leerdam is goed te bereiken vanuit onder andere Tiel, Den Bosch, Dordrecht en Utrecht.

Naast een leuke werkplek bieden we jou ook het volgende:

Bruto uurloon: €13,29 exclusief toeslagen voor het werken op onregelmatige tijden,
Een tijdelijke dienstverband met uitzicht op vast
Een fulltime werkweek in een 3- ploegendienst
Reiskostenvergoeding: €0,19 per kilometer. Dit geldt ook wanneer je met het OV reist. Wij vergoeden een maximum bedrag van €11,40 per dag.