Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Ervaren Chauffeur CE

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Zevenaar
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0002680

Wij zoeken per direct een ervaren CE-chauffeur voor binnen en buitenland. Werkzaamheden bestaan veelal uit complete vrachten in de Benelux.
Divers en leuk werk bij mooie opdrachtgevers. Ben jij in het bezit van je CE rijbewijs + code 95 en heb je minimaal aantoonbaar 5 jaar ervaring met trekker oplegger, schroom dan niet om te reageren.
Functie is per direct beschikbaar. Mogelijkheden tot een vast contract.

Je beschikt over ruime ervaring in het nationale en internationale transport op een trekker-opleggercombinatie en alles wat daarbij komt kijken, zoals het zelf laden en lossen, lading-zekeren etc., etc. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een belangrijk vereiste. Duits en Engels is een pré. Bent netjes en correct tegenover je collega’s en klanten.

Start People Transport wil bijdragen aan een samenleving waarin werk op een positieve manier de persoonlijke ontwikkeling ondersteunt van iedere deelnemer op de arbeidsmarkt. Op welke manier hij of zij dan ook invulling geeft aan werk. Bij alle kandidaten in ons bestand verdiepen wij ons in hun unieke eigenschappen. Wij weten waar ze vandaan komen en — misschien wel belangrijker — waar ze naartoe willen. Zoals wij ook alles willen weten van onze opdrachtgevers, hun organisatie, hun medewerkers en hun bedrijfscultuur. Door deze oprechte interesse in beide partijen creëren wij combinaties die echt werken.

Een afwisselende zelfstandige functie in een organisatie met enthousiaste collega's;
De mogelijkheid tot het volgen van interne opleidingen;
Een fulltime contract voor bepaalde tijd, Bij goed functioneren kan er een vast contract worden aangeboden;
Goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris conform CAO;
Een uitstekende werksfeer;
Goed materiaal op de standplaats Zevenaar.