Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Ervaren orderpickers voor Dijk Natural Collections gezocht!

Start People MKB - Emmen

Standplaats
Coevorden
Opleiding
MBO
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
2196002213

Als orderpicker bij Dijk Natural Collections ben jij verantwoordelijk voor het verzamelen van de goederen in het warehouse. Het magazijn waarin jij werkzaam bent is ruim 15.000 m2 groot, waardoor structuur erg belangrijk is. Wanneer er een order binnen komt, verzamel jij alle producten en zorg jij ervoor dat deze verzendklaar worden gemaakt. Het stapelen van de producten is nog wel eens een uitdaging, omdat je te maken hebt met producten van natuurlijk materiaal. Geen product is dus gelijk. Je werkzaamheden voer jij uit met een handscanner, wat het werk voor jou weer iets makkelijker maakt. Daarnaast hou jij de gegevens van de goederen goed bij in het systeem, waardoor de voorraad altijd op orde is. Aangezien de klant beloofd wordt dat alle orders vanuit voorraad leverbaar zijn, is het altijd hard werken!

Kan jij goed werken onder druk? En zet jij je altijd voor de volle 100% in? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als orderpicker bij Dijk Natural Collections is het hebben van de juiste mentaliteit namelijk belangrijk. Daarnaast voldoe jij aan de volgende kenmerken:

● Je heb ervaring als orderpicker en/of aantoonbare ervaring met het werken in een warehouse;
● Je bent 40 uur per week beschikbaar en vindt het geen probleem om zo nu en dan op zaterdag te werken;
● Je bent woonachtig in de buurt van Coevorden;
● Beschik je ook nog eens over een geldig heftruckcertificaat? Dan is dat helemaal mooi!

Het bedrijf waar je komt te werken is Dijk Natural Collections, een betrouwbare en innovatieve speler op de markt van inspirerende natuurlijke decoratieartikelen en natuurlijke woonaccessoires. Jouw werkzaamheden voer je uit in het magazijn in Coevorden die ruim 15.000 m2 groot is. Alle items zijn vanuit voorraad leverbaar aan de klant, waardoor elk hoekje volledig wordt benut. De klanten waar jij bestellingen voor verzameld bestaan uit verschillende grote tuincentra, doe-het-zelf ketens, retailers en groothandels zoals onder andere Blokker, Leenbakker en Intratuin. Maar naast deze klanten in Nederland, hebben ze ook te maken met diverse klanten uit Duitsland en een groot deel vanuit Europa. Doordat er regelmatig piekmomenten ontstaan, moeten alle zeilen bijgezet worden in het warehouse. De zomerperiode staat bekend om de vele bestellingen die dan binnen komen en daarom krijg jij de kans om hier als orderpicker aan de slag te gaan!

Als orderpicker krijg jij een leuke fulltime baan, want geen dag is hetzelfde. Elke bestelling is weer anders en elk moment kan er weer een nieuwe order binnen komen. Daarnaast krijg jij:

● Een tijdelijke baan van week 24 t/m week 44;
● Een salaris van €12,50,- bruto per uur;
● Twee keer in de week met z’n allen snack-dag;
● Regelmatig leuke personeelsuitjes;
● Laat jij je van je beste kant zien? En pas jij perfect bij deze organisatie? Dan is er altijd kans om in dienst te komen bij de opdrachtgever zelf!

Kan jij niet wachten om bij Dijk Natural Collections aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel via de sollicitatie button voordat het te laat is!