4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Evenementen Coördinator

Start People Heerlen XL

Standplaats
Brunssum
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overheid
Vacaturenummer
1AV0023323

Help jij de evenementen van Brunssum vorm te geven? En heb jij gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en processen?
Dan kom ik graag met jou in contact!

Voor onze opdrachtgever Gemeente Brunssum ben ik per direct op zoek naar een full time evenementen coördinator.
In je dagelijkse werkzaamheden doorloop je als evenementencoördinator het hele proces van een evenementenvergunning. Je adviseert organisatoren (vaak vrijwilligers) en bedrijven. Je bent in dit proces de schakel tussen de diverse belanghebbenden. Je informeert bewoners, bewaakt afspraken en houdt rekening met regelgeving en de balans tussen levendigheid en leefbaarheid. Dit alles gaat in samenspraak met andere partijen, zoals bijvoorbeeld de OZHZ, Handhaving en Politie. Je bent dagelijks ook bezig met het stimuleren van kwaliteitsverbetering, innovatie en het uitbouwen van bestaande evenementen.

Kortom jij bent de brug tussen de organisatie, de gemeente en andere overheidsdiensten!

Om je dienstverband en het project tot een succes te maken, vind jij het geen probleem om een te werken in complexe omgevingen. Daarnaast heb je een hands-on mentaliteit en kun je goed analytisch denken en werken. Jij bent een echte teamspeler met een sterke, eigen persoonlijkheid. Tot slot ben jij communicatief sterk en stressbestendig.

Daarnaast is het belangrijk dat je jezelf minimaal in onderstaande functie eisen herkent:

  • Je hebt een afgeronde relevante HBO opleiding;
  • Je hebt ruime kennis en ervaring in het projectmatig begeleiden en organiseren van publieksevenementen of vergelijkbare werkzaamheden;
  • Kennis van geldende veiligheidsmaatregelen en regelgeving tijdens publieksevenementen.

De ligging van Brunssum aan de grens van Nederland, in het Limburgse heuvelland, leidt tot een drukke uitwisseling met de bewoners van Duitsland en België. Dat geeft Brunssum een gezellig, bijna on-Nederlands karakter met vitale culturele activiteiten en een uniek stadsbeeld.

Brunssum is een gemeente waar het fijn wonen is, met een woonomgeving die kwaliteit biedt op het gebied van veiligheid, leefbaarheid en moderne voorzieningen voor jong en oud. De stad heeft een groen karakter, een erfenis van de tuinstadarchitectuur die hier in de jaren tien en twintig van de vorige eeuw werd aangelegd en die in de talloze historische mijnwijkjes behouden is gebleven, met ruim opgezette verkavelingen en grote tuinen, veel laanbeplanting en grote parken en natuurstroken.

Het leefklimaat en de grote diversiteit aan voorzieningen maken Brunssum tot een fijne gemeente om te wonen en te werken.

Dit tijdelijk dienstverband heeft de einddatum op 31-12-2020 staan, waarvan de optie tot verlenging nog onbekend is. In deze periode ga je te werk op basis van een contract voor bepaalde tijd.
Het betreft een fulltime functie voor 36 uur per week, waarbij deze functie ingeschaald is in schaal 8 van de CAR UWO CAO (€2702-3968).
Daarnaast heb je recht op 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, waarvan 0,33% netto wordt uitgekeerd en heb je conform CAO recht op een feestdagvergoeding. Tot slot krijg je toegang tot Start People College en Goodhabitz, waar tal van opleidingen en cursussen voor je klaarstaan.

Hoe ziet onze sollicitatie procedure eruit:

  • Na ontvangst van jouw sollicitatie nemen wij binnen 48 uur contact met jou op;
  • Intake door Start People;
  • Wij schrijven na de intake een persoonlijk voorstel;
  • Sollitatie met teamleider, P&O en eventueel directe collega;
  • Je ontvangt aan de hand hiervan een terugkoppeling via Start People.

Heb ik je interesse gewekt?
Dan mag jij jouw CV opsturen naar: ddelarambelje@startpeople.nl en bij vragen mag je me altijd bellen op nummer 046 560 80 00