Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Evenementen medewerker HAN Parttime

Start People Arnhem XL

Standplaats
Arnhem
Opleiding
HBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0030546

Wil jij geld bijverdienen op tijden die passen bij jouw studie (oproep)? Gedurende het gehele studiejaar organiseert de HAN (digitale) open dagen/- avonden voor toekomstige studenten. Deze dagen en avonden kunnen alleen georganiseerd worden met de hulp van studenten! Jullie studenten zijn hét visitekaartje van de HAN en zorgen voor de ontvangst van bezoekers, het uitdelen van brochures, het beantwoorden van vragen en het doorverwijzen van bezoekers. Daarnaast heeft de HAN regelmatig hulp van studenten nodig tijdens lopende projecten, dus ook in deze tijd, waarin we geen fysieke evenementen mogen organiseren, is er werk voor jou.
Een leuke manier om als werkstudent jouw HAN te promoten én goed bij te verdienen!

  • Studerend aan de HAN
  • Representatief
  • Communicatief vaardig

De HAN investeert in onderwijs en onderzoek. Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 31.000 studenten meer dan 80 bachelor- en masteropleidingen. De synergie tussen onderwijs, beroepenveld, onderzoek en maatschappij is daarbij een belangrijk aandachtspunt.

Het salaris dat je ontvangt bedraagt €11,04 bruto per uur en daarnaast bouw je 8% vakantiegeld en vakantiedagen op!
Start People/HAN@work verzorgt de verloning, en indien nodig ook de planning. Je krijgt per keer dat er een (digitale) open dag/-avond of andere bijeenkomst wordt georganiseerd een e-mail met de vraag of je die keer wil/kan meewerken. Een leuke, flexibele bijbaan dus! Als je interesse hebt, solliciteer dan snel via onderstaande link. Voeg je CV toe en zet in de motivatie ook jouw studierichting + studiejaar erbij. Dit is belangrijk zodat jij ook ingezet kunt worden om jouw opleiding te promoten.