Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Expeditie medewerker

Start People Enschede

Standplaats
Enschede
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0069428

Voor een internationaal bedrijf in Enschede zijn wij op zoek naar een Expeditie medewerker. Heb jij een nuchtere en enthousiaste instelling met een gezonde hands-on mentaliteit? Kan je goed zelfstandig functioneren en ben je multi inzetbaar en per direct of over een tijdje op zoek naar een nieuwe baan in het magazijn? Dan zoeken we jou!

Hoe ziet je dag eruit als Expeditie medewerker?

  • Je zorgt voor de ontvangst van goederen en registreert de producten in een systeem;
  • Je zorgt voor de volledige administratie omtrent het verwerken van alle goederenstromen (je houd je onder andere bezig met het maken van verzendbonnen);
  • Je draait orders uit, je pakt de orders in de schappen en zorgt er door middel van documenten voor dat deze verzendklaar worden gemaakt.

Ben je enthousiast over deze werkzaamheden? Kun je goed zelfstandig werken? Dan zoeken we jou! Heb je vragen? Dan zijn wij bereikbaar via: 053-4814600 (optie 3). Sabine en Linda staan je graag te woord! Heb je overdag geen tijd om te bellen? Stuur ons een berichtje op 06-24920758.

Bij dit bedrijf krijg jij de mogelijkheid om je zelf te ontwikkelen. Daarvoor is het wel belangrijk dat jij zelf initiatief neemt en een echte aanpakker bent!

Om als Expeditie medewerker aan de slag te kunnen dien je te beschikken over de volgende functie-eisen:

  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je hebt ervaring in het magazijn;
  • Je kan goed zelfstandig werken.

Je komt te werken in een internationale organisatie gevestigd in Enschede. Ze zijn goed te bereiken met de fiets, auto en openbaar vervoer vanuit Hengelo, Oldenzaal en Almelo. Ze zijn wereldwijd marktleider op het gebied van diagnoses met betrekking tot het maagdarmkanaal en de urinewegen. Jij komt te werken in hun magazijn. Hier werken allemaal enthousiaste collega's die jou graag willen inwerken.

  • Een maandsalaris tussen de € 2200,- en € 2300,- bruto;
  • Daarnaast bouw je vakantiedagen op en ontvang je 8,33% aan vakantiegeld;
  • Je komt te werken in een informeel, internationaal en groeiend bedrijf, waar de sfeer onder de collega's heel goed is;
  • Het gaat om een functie voor langere tijd i.v.m. uitbreiding van werkzaamheden op locatie Enschede, je hebt dus nadat je eerst een tijdelijk contract ontvangt kans op een rechtstreeks dienstverband.

Enthousiast bij het lezen van deze vacature? Ben je klaar voor deze nieuwe uitdaging? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Heb je nog vragen? Dan mag je bellen naar Sabine of Linda, zij zijn bereikbaar op 053-4814600 (optie 3).