Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Expeditiemedewerker

Start People inhouse Alpha Deuren

Standplaats
Didam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0069586

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als expeditiemedewerker voor €15,32 bruto per uur? Wil jij fulltime aan de slag? Voor Alpha Deuren in Didam zijn wij op zoek naar een medewerker die ervoor zorgt dat geen een product de deur uit gaat totdat deze van top tot teen is gecontroleerd. Solliciteer snel!

Als expeditiemedewerker ben je de hele dag fysiek bezig. Je bent bezig met het verplaatsen en controleren van de deuren die jouw collega’s op de productieafdelingen hebben gemonteerd. Jij zorgt ervoor dat de deuren op de juiste plek in de productiehal terecht komen en dat het verzendklaar wordt gemaakt om op transport te gaan richting de klanten in Europa. Op de expeditieafdeling verplaats je de deuren te voet, dus het is voor jou geen probleem om meerdere kilometers op een dag af te leggen.

Jij bent bereid jouw handen uit de mouwen te steken. Je hebt een energieke instelling en bent een echte doorzetter! Je werkt graag samen in een team. Daarnaast:

  • Ben je per direct en fulltime beschikbaar;
  • Ben je bereid om in 2-ploegen te werken (de ene week ma t/m vrij 05:00-13:45 en de andere week ma t/m do 13:45-23:10 en op vrijdag tot 20:30);
  • Beschik je over (eigen) vervoer om naar Didam te komen (omgeving Arnhem/Doetinchem);
  • Beheers je de Nederlandse taal;
  • Ben je in staat om fysieke werkzaamheden te verrichten.

Alpha Deuren is een mooi, schoon en fijne fabriek om in te werken. Je merkt dat direct bij binnenkomst. Hoe vroeg of laat het ook is, iedereen groet elkaar met een vriendelijke goedemorgen/middag. Als je de hele fabriek door bent, loop je hier met een glimlach verder!

  • Een leuke werksfeer;
  • Een brutosalaris van €15,32 per uur incl. ADV en ploegentoeslag;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per km met een max van 100 km per dag;
  • Een fulltime baan voor langere tijd, met mogelijkheden tot vast dienstverband.