Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Facilitair medewerker

Start People Enschede XL

Standplaats
Denekamp
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0062557

Voor Noaberkracht, gemeente Dinkelland Tubbergen, zijn we op zoek naar een facilitair medewerker voor het organisatieonderdeel 'informatiemanagement & facilitair.
Het gaat om een fulltime functie voor 36 uur in de week.

Wat ga jij doen?

 • het dagelijks beheren van audiovisuele installaties, Smartschermen, in- en uitschakeling van beveiligingssystemen etc. en het verhelpen van storingen;
 • het verzorgen van print- en drukwerk, het beheer van BHV-hulpmiddelen, de uitgifte van kantoorartikelen en het beheer van de magazijnvoorraad, het beheer van de servicecorners etc.;
 • begeleiding bieden bij evenementen (op werkdagen en weekenden) in de gemeentehuizen of op locatie, bijv. bij huwelijken, het vlaggen tijdens feestdagen;
 • ondersteuning bieden bij representatieve verplichtingen, het verzorgen van beeld- en geluid bij vergaderingen/evenementen en het fungeren van gastheer/-vrouw tijdens recepties;
 • huishoudelijke – en representatieve taken, zoals de koffie- en theevoorzieningen en ondersteunen van (avond-)vergaderingen;
 • het openen en afsluiten van de gemeentehuizen.

Jij staat midden in de samenleving, bent verbindend, durft verantwoordelijkheid te nemen en kan samenwerken. Als team organiseren we zelf ons werk en staan we gezamenlijk voor de kwaliteit van de inhoud en het proces en hier kun jij je steentje aan bijdragen. We faciliteren de organisatie, ontzorgen en dragen gastheerschap uit.

Wat heb jij te bieden?

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau. Je hebt affiniteit met techniek en kunt aantonen dat je technisch onderlegd bent.
 • Je bent enthousiast, flexibel en hebt goede contactuele vaardigheden. Aan het begrip “gastheerschap” weet jij goed invulling te geven. Een dienstverlenende houding is voor jou vanzelfsprekend.
 • Je weet goed om te gaan met moderne digitale middelen en presentatietechnieken.
 • Je bent flexibel inzetbaar en ook bereid in de avonduren te werken.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en beschikt over eigen vervoer.

Noaberkracht is een organisatie met ongeveer driehonderdvijftig medewerkers. Wij hebben een duidelijke visie. Noaberkracht Dinkelland Tubbergen wil een zakelijke, ondernemende en betrokken organisatie zijn en wil zinvolle en duurzame effecten voor de samenleving bereiken. Deze visie (van de gemeentebesturen) heeft betekenis voor de visie binnen Noaberkracht op de organisatieontwikkeling. Deze visie luidt: “Noaberkracht door ontwikkelen naar een wendbare, toekomstbestendige organisatie die van betekenis is voor de samenleving en meebeweegt met veranderingen in de samenleving. Een organisatie die flexibel is ingericht en inspeelt op de verschillende bestuursstijlen van beide gemeenten.” Wij hebben onze organisatie zo ingericht dat we deze visie kunnen uitdragen en onze doelen kunnen bereiken.

We bieden jou een uitdagende baan binnen één van de leukste gemeentes binnen de Twentse Overheid!
Als facilitair medewerker zul je werkzaam zijn binnen de twee gemeentehuizen van Noaberkracht in Denekamp en Tubbergen. Beide zijn goed te bereiken vanuit Hengelo en Enschede.
Het gaat om een tijdelijke baan ter vervanging van ziekte en de gemeente is op zoek naar iemand die al op korte termijn kan starten.
Je zult 36 uur per week werken waarbij je flexibel ingeroosterd zult worden; weekenden en avonddiensten horen hier ook bij. Vanzelfsprekend zul je hier een onregelmatigheidstoeslag voor ontvangen.
Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring in schaal 5 (max. € 2765,00 per maand o.b.v. een 36-urige werkweek). Houd er wel rekening mee dat de gemeente geen reiskosten kent voor woon-werkverkeer.