Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Facturatie medewerker parttime

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Financieel
Vacaturenummer
1AV0063511

Werk jij graag voor een toonaangevende organisatie?
Ben je goed met cijfers en administratieve taken?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor Alliander in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Administratief medewerker facturatie voor 24 - 32 uur per week, ofwel 3 a 4 dagen a 8 uur per dag. I.v.m. de inwerkperiode gaat de voorkeur uit naar een nieuwe collega die beschikbaar is op maandag t/m donderdag. Je werkt voornamelijk vanuit huis, echter zal de inwerkperiode op locatie plaatsvinden. De functie is voor minimaal 6 maanden met kans op verlenging.

Binnen de afdeling administratie bij de divisie Onderhoud en Storingen van Liander, zijn wij op korte termijn op zoek naar een nieuwe administratieve collega die onze afdeling komt versterken. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van inkomende facturen. Nieuwe facturen worden ter akkoord verzonden naar de juiste goedkeurder en daarnaast draag je zorg voor het betaalbaar stellen van geaccordeerde facturen. Je bewaakt samen met je collega’s dit proces en zorgt dat de facturen tijdig worden geboekt. Ook heb je intern contact met andere afdelingen en projectverantwoordelijken om te zorgen dat ontbrekende gegevens worden aangeleverd. Deze afdeling zit in een transitie waarin we bepaalde processen gaan optimaliseren en automatiseren.
We zijn op zoek naar een collega die zelfstandig kan werken en processen zichzelf snel eigen kan maken. Je werkt nauwkeurig, punctueel en krijgt een kick om alle facturen tijdig te boeken en kan een hoge productiviteit aan. Daarnaast ben je sociaal en weet je makkelijk verbinding te maken met andere afdelingen en ben je communicatief goed onderlegd. Je bent analytisch en gaat oplossingsgericht te werk. Als je graag zelfstandig werkt, niet stil zit en zin hebt in een uitdaging, dan willen we je graag leren kennen!

# tijdelijk dienstverband met kans op verlenging
# zowel parttime als fulltime mogelijkheden

 • 3-5 jaar (administratieve) relevante ervaring;
  ·- Een MBO-4 opleiding richting boekhouden / financiële administratie
  ·- Kennis van financiële processen;
  ·- Sterke computervaardigheden, kennis van SAP
 • Ervaring met het inboeken van facturen in SAP is een harde eis.
  ·- Het vermogen om initiatief te nemen en zelfstandig te werken;

Alliander bereidt zich voor op haar rol en taak als netwerkbedrijf van de toekomst; door via innovatie snel slimme oplossingen te ontwikkelen en te implementeren. Oplossingen waarmee we de maatschappelijke kosten van onze energievoorziening beperken en waarmee iedereen onder gelijke condities toegang houdt tot betrouwbare, bereikbare en duurzame energie.

Mocht je interesse hebben of vragen hebben dan zijn wij bereikbaar op tel.: 020-5641010.

Wij bieden een uitdagende en zeer afwisselende baan bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Uiteraard hoort hier, naast fijne collega's en een prettige werksfeer, een passend salaris bij.

 • Het bruto uurloon ligt op € 16,24 bruto per uur.
 • Een marktconform salaris die je wekelijks of vierwekelijks kunt laten uitbetalen
 • 8% vakantiegeld wat je over elk gewerkt uur opbouwt
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
 • Gratis toegang tot meer dan 100 online trainingen en opleidingen die je op elk gewenst moment kan volgen!