Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Farmaceutisch Qualified Person

Start People Leeuwarden XL

Standplaats
Heerenveen
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0049678

Ben jij klaar voor een echte uitdaging en wil jij het verschil maken binnen een internationaal georiënteerd bedrijf in de farmaceutische branche? Sharp Packaging Solutions in Heerenveen is op zoek naar een QP met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Durf jij de uitdaging aan?
Als Qualified Person Market Release Europe (QP-MRE) ben jij verantwoordelijk voor de uitgifte van medicatie welke bij Sharp verpakt worden. Hiernaast verbeter jij het bedrijfsmodel voor het leveren van dergelijke services, zowel voor commerciële farmaceutische producten als voor Investigational Medicinal Products (IMP).
Op deze sleutelpositie zal jij samenwerken met interne en externe QP-collega’s binnen het netwerk van Sharp en met bedrijfsleiders van de verschillende Sharp divisies voor een duurzaam en winstgevend bedrijfsmodel binnen de Europese markten of testlocaties voor klinische proeven. De QP rapporteert aan de QA/RA Manager voor Sharp Europe.
Jij bent verantwoordelijk voor:

 • Auditeren van productie- en testlocaties
 • Vrijgeven van elke batch IMP
 • Trainen van andere medewerkers
 • Waarborgen van werkzaamheden binnen de wet- en regelgeving

In de rol van Qualified Person ligt het voor de hand dat jij analytisch en zelfstandig te werk gaat. Jij krijgt op natuurlijke manier je collega’s mee in jouw werkzaamheden. Jij bent toegewijd, jij voelt je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en toont actief ownership binnen onze organisatie. Verder is het belangrijk dat:

 • Jij beschikt over een afgeronde wetenschappelijke opleiding tot industrieel farmaceut, aangevuld met relevante trainingen en cursussen.
 • Jij hebt minimaal 5 jaar ervaring als QP bij een farmaceutisch bedrijf en 5-10 jaar ervaring in een toezichthoudende QA-rol
 • Jij motiveert en geeft op een positieve manier leiding aan collega’s
 • Jij bent bij voorkeur ook geregistreerd als Qualified Person in Belgie

Sharp Packaging Solutions is verantwoordelijk voor het verpakken van medicatie in verschillende verpakkingen. Het is de wereldleider op het gebied van geavanceerde klinische toeleveringsketendiensten en farmaceutische verpakkingen. Met meer dan 2.000 medewerkers in 4 landen in Europa en Amerika, waarvan zo’n 400 binnen Sharp EU, werken ze samen om oplossingen en ondersteuning aan te bieden voor farmaceutische en biotechnologische klanten over de hele wereld.
De afgelopen jaren is het steeds duidelijker geworden hoe belangrijk de zorgbranche is in onze samenleving. Wil jij hier een actieve bijdrage aan leveren, dan is deze baan jou op het lijf geschreven. Bij Sharp wordt er gewerkt met een gezonde no nonsens mentaliteit en wordt er hard gewerkt om te voldoen aan de vraag van de farmaceutische industrie.

 • Een fulltime dienstverband van een jaar, direct bij Sharp Packaging Solutions;
 • Een marktconform salaris aan de hand van jouw salaris indicatie;
 • Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Een reiskostenvergoeding van 100%;
 • Bovenop het salaris bouw je 8,33% vakantiegeld op;
 • Eventuele trainingen en cursussen worden vergoed;
 • Een veelzijdige en uitdagende baan in een zeer dynamische werkomgeving.

Mijn naam is Emily Lazeroms (Recruiter) en ik help je graag verder in de procedure voor de functie van Qualified Person. Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via : 0613490175 of sharp@startpeople.nl Ik voorzie je graag van meer informatie over deze vacature. Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Dan nodig ik je graag uit om te solliciteren door middels de button.