Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Fijnmatig productiemedewerker

Start People Groningen

Standplaats
Leek
Opleiding
MBO
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0055339

Werken binnen een gedreven en enthousiast team én een bijdrage leveren aan de medische wereld? Voor Wellinq (locatie PendraCare) zijn wij op zoek naar een fijnmatig productiemedewerker. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het produceren en inpakken van katheters.

Heb jij oog voor detail? Dat komt goed uit want de productie werkzaamheden die jij moet uitvoeren, zijn erg fijnmatig en nauwkeurigheid is van groot belang. Jij zorgt ervoor dat er kleine onderdelen geassembleerd worden aan de ‘body’ van de katheter. Om dit goed en nauwkeurig te kunnen doen, voer jij je werkzaamheden uit met een microscoop.

Heb jij affiniteit met techniek? Dan mag jij ook met de lasermachine werken. Hier snij jij door middel van een laser, een stukje van de katheter af. Hiervoor is het belangrijk dat jij gevoel hebt bij het bedienen van een machine.

Als jij daarnaast bij de repeterende handelingen ook nog eens volledige concentratie weet te behouden, ben jij de kandidaat die wij zoeken!

De productiemedewerker die wij zoeken, wil graag deel uitmaken van een gedreven team en non-stop bezig zijn met een product dat er toe doet. Wij zoeken een kandidaat die affiniteit heeft met fijnmatige werkzaamheden en over een goede werkmentaliteit beschikt. Daarnaast herken jij jezelf ook in de volgende eigenschappen:

  • Je bent nauwkeurig en hebt ervaring óf affiniteit met heel fijnmatig werk;
  • Je bent een aanpakker en doorzetter waardoor de productie blijft draaien;
  • Je bent proactief en ziet het als iemand hulp nodig heeft;
  • Je bent gemotiveerd en zet je voor 100% in.
    Zie jij de perfecte match? Dan zien wij jouw sollicitatie graag zo snel mogelijk verschijnen.

Wellinq (locatie PendraCare) is een producent van katheters voor onder meer cardiologische, radiologische en urologische toepassingen. Het is een internationale organisatie die aanhoudend groeit en waarbij continu wordt gekeken naar innovatie en ontwikkeling. Hun motto: "We always go beyond, no matter what". De organisatie is gevestigd in Leek, wat gemakkelijk te bereiken is vanaf Groningen en Drachten.

Als fijnmatig productiemedewerker werk jij samen met jouw collega’s fulltime aan producten die van groot belang zijn voor de mensen die ervan afhankelijk zijn. Je krijgt een uitdagende baan waar jou de kans wordt geboden om veel nieuwe dingen te leren. Daarnaast worden de volgende voorwaarden geboden:

  • Een fulltime baan voor onbepaalde tijd met kans op een contract bij Wellinq zelf;
  • Werken in de dagdienst [7:00 - 15:30];
  • Een uurloon van €13,73 inclusief ADV-toeslag;
  • Werken binnen een leuk en gedreven team en een organisatie die altijd in ontwikkeling is.

Kan jij niet wachten om bij Wellinq aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel via de sollicitatie button voordat het te laat is!
Toch nog wat vragen? Neem dan contact op met Thijs Doornbos via 050-3694330.