Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Financieel Administratief / Debiteurenbeheer Den Bosch

Start People 's-Hertogenbosch

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
MBO
Vakgebied
Financieel
Vacaturenummer
1319002797

Je komt te werken op de afdeling Finance, waar je verantwoordelijk bent voor de debiteurenadministraties op het hoofdkantoor in
‘s-Hertogenbosch.

Je houdt je onder andere bezig met:

 • Het boeken van banken;
 • Het managen van debiteurenadministraties en klanten nabellen met betrekking tot uitgebleven betalingen;
 • In overleg met de cliënt stel je kredietlimieten vast, verzorg je diverse periodieke rapportages en draag je proactief bij aan procesoptimalisatie;

Het contact met onze debiteuren is zowel telefonisch als schriftelijk, in het Nederlands en Engels. Als het nodig is, neem je ook werkzaamheden van collega’s op de afdeling Finance over. Je krijgt veel ruimte en vrijheid om aan deze functie invulling te geven. Sterker nog; eigen initiatieven worden zeer gewaardeerd.

Uiteindelijk kan er maar één kandidaat de beste zijn. Daarom is het belangrijk dat je voldoet aan de omschrijving hieronder.

 • Binnen een vergelijkbare functie heb je recent minimaal 2 jaar werkervaring opgebouwd;
 • Je werkt en denkt op mbo+ niveau;
 • Je hebt een administratieve opleiding met succes afgerond;
 • De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend in woord en geschrift en je bent communicatief vaardig;
 • Je bent gewend te werken met Microsoft Office en hebt daarvan vooral met Excel ruime ervaring. Ervaring met Exact Globe is een pre.

Onze opdrachtgever in Den Bosch is een groeiend, jong, ambitieus en dynamisch internationaal distributiebedrijf dat zich volledig richt op de medische markt. Ze helpen bedrijven wereldwijd hun medische producten te distribueren. Ze zorgen voor logistieke dienstverlening en doen de financiële afhandelingen tussen onze cliënten en de klanten. Daarnaast beschikt onze opdrachtgever over een meertalige klantenservice en nemen zij de telefoon op namens de cliënt. Hierdoor kunnen zij alle klanten in hun eigen taal te woord staan en kunnen we een breed pakket van diensten aanbieden.

Profiel van Medewerker Debiteurenbeheer
Voor deze functie zoeken wij twee nieuwe collega’s welke:

 • Gepast assertief zijn;
 • Prioriteiten kunnen stellen;
 • Van afwisseling houden;
 • Collegialiteit hoog in het vaandel hebben staan;
 • Betrouwbaar zijn.

Werken bij onze klant betekent elke dag werken aan de kwaliteit van de branche over de hele wereld, in een innovatieve en dynamische omgeving op fulltime basis.

Onze klant daagt je uit om het beste uit jezelf te halen. Bovenal bieden ze jou veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Er is zicht op een vaste aanstelling in toekomst. Ze bieden je een ongekend goede werksfeer, in een hecht team. Zo organiseren ze bijvoorbeeld regelmatig teamactiviteiten. Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer concurrerend.