Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Financieel administratief medewerker

Start People Groningen XL

Standplaats
Leeuwarden
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
2391005325

Voor een grote non-profitorganisatie zijn wij op zoek naar financieel administratieve toppers. Ben jij in het bezit van minimaal een mbo4 diploma en ben jij op zoek naar een nieuwe stap in jouw carrière? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ben jij klant- en resultaatgericht? Ben jij besluitvaardig en sterk in verbanden leggen? Beschik jij over cijfermatig inzicht en kun je goed in een team samenwerken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Om in aanmerking te komen voldoe jij aan de volgende eisen:

  • Je hebt minimaal een mbo4 diploma bij voorkeur in financiële richting
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je hebt affiniteit met cijfers
  • Je herkent jezelf in de competenties: klantgerichtheid, samenwerken, resultaatgerichtheid en besluitvaardigheid
  • Je bent fulltime beschikbaar

Een grote non-profitorganisatie in Leeuwarden. De opleiding volg je in Groningen. Wanneer je de opleiding hebt afgerond, dan is het mogelijk om in Leeuwarden aan de slag te gaan.

Een mooie kans voor een nieuwe stap in jouw carrière bij een grote non-profitorganisatie. Voor de functie wordt je volledig opgeleid. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen door ons onbeperkt aanbod aan online trainingen. Afhankelijk van jouw relevante werkervaring varieert het salaris tussen de €2000 en €2800 bruto per maand o.b.v. 38 uur. Daarnaast bouw je 8% vakantiegeld op en 25 vakantiedagen per jaar. Jij ontvangt een volledige reiskostenvergoeding o.b.v. OV. Reis jij met ander vervoer? Dan bieden wij een tegemoetkoming, let op deze is niet dekkend! Een uitgebreide test op mbo niveau zal deel uitmaken van de selectieprocedure.