Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Financieel Administratief Medewerker

Start People Breda

Standplaats
Breda
Opleiding
MBO
Vakgebied
Financieel
Vacaturenummer
1AV0048696

Ben jij analytisch ingesteld en op zoek naar een financiële functie richting de crediteuren? Lees dan snel deze vacature!

Binnen deze functie ben jij als financieel administratief medewerker verantwoordelijk voor de crediteurenadministratie, dit doe jij samen met jouw collega's van crediteurenadministratie. Je rapporteert aan de afdelingsmanager, dit is de manager van Finance. Je houdt je bezig met het vastleggen van stamgegevens van crediteuren en doet de archivering van facturen, correspondentie en overzichten. Daarnaast boek jij de inkoopfacturen en de kostenfacturen in en laat je de facturen tijdig autoriseren. Jij controleert de juiste facturen, doet de voorbereiding van betalingen en voert bankwijzigingen door in overleg met de Finance manager. Telefonisch of via de mail doe jij de behandelingen van aanmaningen en herinneringen. Het bijhouden van de mailboxen, het ondersteunen bij BTW aangifte en het boeken van grote bedragen in de juiste maand bij de maandafsluiting behoort ook tot jouw takenpakket. Tot slot stel jij overzichten op voor de Finance manager, doe je de controle op overschrijding van betalingstermijn, controleer en verzend je de rekeningoverzichten aan leveranciers en controleer je de gestelde KPI's.

Wij zijn op zoek naar iemand die over de volgende eisen beschikt:

  • Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau, in de richting van financiën.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Enkele jaren ervaring binnen een soortgelijke functie.
  • Bij voorkeur ben je 40 uur per week beschikbaar.

Daarnaast is het belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken, stressbestendig bent, communicatief sterk bent en analytisch ingesteld bent

De vacature betreft een bedrijf in Breda. Het bedrijf is een industriële groep en zet al haar mogelijke middelen in om van haar leden de voorkeursleverancier te maken van producten en diensten binnen de industriële markt. Binnen de organisatie heerst er een informele werksfeer maar er wordt ook zeker hard gewerkt.

  • Een fulltime functie voor 32 tot 40 uur per week, bij voorkeur 40 uur.
  • Een passend salaris vanaf 2.400 tot 2.900 euro bruto per maand.
  • Werk binnen een leuk en gezellig team.
  • Uitzicht op een vaste baan.

Ben jij de crediteurenspecialist die wij zoeken? Laat het ons weten!