Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Financieel administratief medewerker parttime

Start People Amsterdam XL

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
HBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0020042

Ben jij op zoek naar een nieuwe financiële administratieve uitdaging? Zoek jij een fijne afwisseling tussen administratieve taken en procesmatige taken? Heb jij daarnaast affiniteit met de energiemarkt? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze functie als parttime administratief business support medewerker houd jij de dagelijks bezig met diverse financiële processen van Vattenfall. Interesse? Lees dan snel verder voor de gehele functie van parttime administratief business Support Medewerker bij Vattenfall.

Wat ga jij in deze functie doen?

Als administratief medewerker business support kom jij te werken op de afdeling Business Unit Operations. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het leveren van operationele ondersteuning aan de handelsafdeling van Vattenfall. Als medewerker business support fungeer jij als brug tussen de afdeling handel en verkoop. Zo ben jij in deze functie verantwoordelijk voor het aanleveren van de correcte prijzen aan de afdeling verkoop, verzorg jij de contractinformatie aan de afdeling verkoop en bereken jij dagelijks de financiële regeling. Deze handelingen voer jij uit op basis van de eerder opgeslagen contractgegevens en gebruiksgegevens. In deze functie heb jij veel contact met diverse afdelingen binnen Vattenfall. Het betreft een dynamische functie met afwisselende taken! Naast bovenstaande taken ben jij als administratief medewerker business support verantwoordelijk voor :

 • Je neemt actief deel aan de operationele diensten tijdens kantooruren;
 • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoer van de operationele processen;
 • Je bewaakt problemen en onregelmatigheden actief en werkt samen aan het analyseren en oplossen van deze problemen;
 • Je streeft naar het verbeteren van processen om de operatie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen;
 • Je zoekt actief naar verbeteringsmogelijkheden en initieert deze!

Herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde relevante MBO-opleiding;
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, ook de Engelse taal beheers je voldoende;
 • Je hebt affiniteit met de energiemarkt;
 • Je beschikt relevante en recente administratieve ervaring;
 • Je bent pro-actief, en beschikt over een probleemoplossend vermogen;
 • Je bent flexibel en weet goed samen te werken in een team!

Ongeveer twee miljoen huishoudens in Nederland nemen energie bij ons af. En ook bedrijven en de overheid voorzien we van energie. We zitten door heel Nederland, met ons hoofdkantoor in Amsterdam en vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Arnhem en Alkmaar. Met z’n allen werken we elke dag aan onze missie: fossielvrij leven mogelijk maken binnen één generatie.

Je komt te werken op een dynamische werkplek! De functie is parttime te vervullen vanaf 24 uur in de week. Op zoek naar een fulltime functie? Ook dat is zeer zeker mogelijk! Je komt te werken op het hoofdkantoor van Vattenfall in Amsterdam. het kantoor is gevestigd aan Amsterdam Bijlmer-Arena en is dan ook zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. De functie is ingestoken voor langere nog onbepaalde tijd. Het salaris van de functie ligt tussen de €14 en € 15 euro bruto per uur. Interesse? Reageer dan snel! We komen graag met je in contact.