Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Financieel medewerker

Start People Leiden

Standplaats
Velserbroek
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Financieel
Vacaturenummer
1AV0057336

Als financieel administratief medewerker houd jij je bezig met de financiële administratie. Je bent onderdeel van het team en ondersteund hen zo goed mogelijk. Het is een tijdelijke functie om de achterstanden die er momenteel zijn weg te werken. Jij bent ondersteunend aan het team en werkt je mailbox bij. Daarnaast boek jij facturatie in, in SAP en handelt verschillende betalingsherinneringen af.

Je hebt;

  • Minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau; in de richting van PD Boekhouden.
  • Je hebt het liefste ervaring met SAP.
  • Je bent proactief en op zoek naar een tijdelijke baan.
  • Je bent op zoek naar een parttime baan, voor ongeveer 20 uur per week.

Wij leveren drinkwater aan ruim 804.160 huishoudens, bedrijven en instellingen in de provincie Noord-Holland. Onze 1,7 miljoen klanten gebru​iken jaarlijks zo’n 112 miljard ​liter drinkwater. Wij zuiveren oppervlaktewater tot drinkwater, in Andijk, Heemskerk en in het duingebied. ​De Noord-Hollandse duinen zijn onmisbaar in de drinkwatervoorziening. Wij zorgen ervoor dat alle huishoudens, gezuiverd water kunnen gebruiken.

Een mooie deeltijdbaan, waarbij jij je verder kan ontwikkelen op finance gebied. Jij doet ervaring op bij een mooie organisatie en misschien blijkt hierna wel een plekje voor je te zijn op deze of een andere afdeling. In ieder geval een mooie kans om jouw netwerk daarin uit te bereiden.