Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Forensisch GZ-psycholoog (parttime mogelijk)

Start People Arts en Specialist Drachten

Standplaats
Assen
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0003189

Houd je van afwisseling in jouw werk? Vind jij het leuk om als gezondheidzorgpsycholoog met een verscheidenheid aan ziektebeelden te werken? Heb jij interesse en affiniteit met de forensische tak en werken met gedetineerden? Kom werken als Gezondheidszorgpsycholoog bij deze forensische instelling in de provincie Drenthe! Jouw werk bestaat uit het behandelen van veelzijdige en forensisch gerelateerde problematiek en op het verminderen van de recidivekans. Zet jouw creativiteit in om de psychologische behandelzorg gelijkwaardig te laten zijn met de behandelingen in de reguliere geestelijke gezondheidszorg! Hierbij houd je wel rekening met de beperkingen van detentie. De behandelingen zijn veelal kortdurend en bestaan uit schemagerichte therapie en EMDR. Je stelt risicotaxaties op en je adviseert jouw collega's en de directie, zowel gevraagd als ongevraagd. Jouw inzet heeft een belangrijke maatschappelijke functie, want samen met je collega’s draag jij bij aan een veiligere samenleving.

Doordat de dienst Behandeling wordt uitgebreid, is er ruimte voor een nieuw psychologenteam waaraan jij mee kan bouwen. Je werkt samen met sociaalpsychiatrisch en justitieel verpleegkundigen, administratief medewerkers en andere (GZ-)psychologen. In het psychomedisch overleg en het behandeltraject heb je een grote rol, omdat de Gezondheidszorgpsycholoog het aanspreekpunt is van huisartsen en psychiaters. Tevens werk je samen met andere organisaties die de langdurige zorg op zich nemen.

Je hebt de universitaire opleiding Psychologie aangevuld met een geldige BIG-registratie als GZ-psycholoog. Enige ervaring met behandelen van complexe patiëntengroepen en/of forensische problematiek heeft de voorkeur. Je kan ad hoc reageren en handelen. Je staat je stevig in je schoenen en je werkt graag autonoom.

Deze unieke en boeiende forensisch georiënteerde organisatie is gevestigd in de provincie Drenthe, op 35 minuten afstand van de stad Groningen en 20 minuten vanaf Assen. Je gaat werken op 2 locaties in dezelfde gemeente met verschillende afdelingen. Zo kan je werken met reguliere gedetineerden, veelplegers en langgestraften met eventuele (ernstige) verslavingsproblematiek en andere psychologische of psychiatrische problemen. Daarnaast kunnen gedetineerde vaders een speciaal programma volgen dat gericht is op het zo goed mogelijk houden van de band met hun kinderen.

Beide forensische werksettingen zijn erg open en groen. Er is veel mogelijkheid om buiten te zijn en er heerst een ontspannen en gemoedelijke sfeer. Hierdoor is het in contact komen met de cliënten erg laagdrempelig, maar ook het contact met collega’s wordt als open en goed ervaren. Elke collega heeft evenveel inbreng en wordt gewaardeerd. Dit wordt tevens overgedragen op de gedetineerden.

Aanbod:

  • Je kan per direct aan de slag als Gezondheidszorgpsycholoog bij deze forensisch georiënteerde organisatie;
  • Je kunt hier enorm veel ervaring opdoen omdat alle ziektebeelden aan bod komen en je niet werkt op een specifieke afdeling;
  • Je werkt overdag en draait geen oproep- of bereikbaarheidsdiensten;
  • Werken is zowel fulltime als parttime mogelijk (liefst vanaf 32 uur, maar vanaf 16 uur is ook bespreekbaar);
  • Het soort contract is bespreekbaar: zowel een tijdelijk als vast contract is mogelijk;
  • Het salaris is ingeschaald in functieschaal 12 met een minimum van € 3740,74 en een maximum van € 5559,90 bruto per maand, op basis van een 36-urige (fulltime) werkweek;
  • Naast het salaris en vakantiegeld kan je rekenen op een eindejaarsuitkering;
  • Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer betaald ouderschapsverlof, studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Je kan zelfs (deels) je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samenstellen!

Heb je interesse om als Gezondheidszorgpsycholoog aan de slag te gaan met deze veelzijdige en boeiende forensische doelgroep in een prachtig en groen deel van Drenthe? Solliciteer dan zo snel mogelijk via onderstaande sollicitatiebutton. Reageren kan tot 3 december 2019.
Voor vragen, informatie of een oriënterend gesprek kan je contact opnemen met Veronique de Jong, Consultant Arts en Specialist, via telefoonnummer: 06 832 50 941 of via e-mail: vdejong@startpeople.nl.