Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Freelance Begeleider Jeugdzorg parttime

Start People Medi Interim Groningen

Standplaats
Groningen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0023029

Jij bent het rustpunt binnen je team en door jouw vakvolwassenheid til je je teamleden naar een hoger beroepsniveauniveau. Daarnaast ben je een sparringspersoon voor je omgeving en haal je er voldoening uit om te zien dat het team waar je werkt steeds sterker groeit in hun ontwikkeling en vakvolwassenheid.
Als ZZP begeleider met de doelgroep (J-SGLVB) ben je daarnaast verantwoordelijk voor de directe uitvoer van de behandeling, begeleiding, verzorging en opvoeding van jongeren met een lichtverstandelijke beperking in combinatie met opvoed- en gedragsproblematiek.

Als Zelfstandige Zonder Personeel ben je op zoek naar een parttime freelance opdracht in omgeving Groningen of Drenthe, die aansluit bij jouw vaardigheden als zorgprofessional, een opdracht waarin er hard gewerkt kan worden, maar waar er ook tijd is voor humor en plezier in je werkdag.
Je haalt je motivatie uit werkplezier, door elke dag een nieuwe start maken met de jongeren. Je haalt er voldoening uit om jongeren iets te leren en als je dat bereikt krijg je daar direct energie voor terug. Die energie steek je met passie weer terug in je team en collega's. Het gezamelijk bereiken van successen, op elkaar kunnen “bouwen” in een positief ingestelde werkomgeving.. Dat is waar jij het allemaal voor doet!

Daarnaast vragen wij van jou:

 • Een afgeronde relevante mbo-niveau 4 opleiding of beroepsgerichte hbo-opleiding;
 • Registratie binnen het SKJ of mogelijkheid tot registratie is een pré;
 • Agressie regulerend kunnen werken;
 • Kennis van oplossingsgericht werken;
 • In verband met ZZP-schap een uittreksel KVK niet ouder dan 3 maanden, een polis van een bedrijfsaansprakelijkheid verzekering niet ouder dan 3 maanden.

Onze opdrachtgever is expert op het gebied van licht verstandelijke beperkingen (LVB) en bijkomende gedragsproblematiek voor (jonge) mensen. Zij bieden een uitgebreid pakket aan zorgvormen aan, waardoor een cliënt antwoord op bijna alle hulpvragen aangeboden kan worden in hun eigen woongebied. Er wordt gewerkt met de thema’s: agressie, hechting, seksualiteit en trauma waarin deze instelling haar expertise heeft gevestigd.

‘Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking en nemen we je wensen door. In afwachting van alle ontwikkelingen rondom het Coronavirus, hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Skype of Whatsapp videobellen. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, maar gezien de huidige situatie kiezen we voor andere mogelijkheden.

Daarnaast bieden we jou:

 • Persoonlijk contact in bemiddeling naar een nieuwe parttime opdracht in de omgeving van Groningen of Drenthe;
  Wij nemen jouw acquisitie naar nieuwe opdrachten uit handen;
 • Volledig contractbeheer;
 • Facturatiesysteem en een digitaal urenregistratiesysteem;
 • Gerichte screening op verkapt werknemerschap;
 • Beheer over je eigen agenda en planning.