Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Freelance GZ-psycholoog (ZZP) parttime

Start People Arts en Specialist Rotterdam

Standplaats
Dordrecht
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0003010

Ben jij een freelance GZ-psycholoog of overweeg jij om als ZZP'er interim opdrachten te gaan vervullen?
Start People Arts en Specialist heeft een groot netwerk binnen de zorg- en welzijnssector en weet als geen ander de match te maken tussen opdrachtgever en ZZP'er.

Terwijl jij je richt op het opzetten (of verder vorm geven) van je eigen bedrijf, gaan wij actief aan de slag om voor jou in de regio Dordrecht de meest passende opdracht te vinden. Uiteraard regelen wij een kennismakingsafspraak tussen jou en de mogelijke opdrachtgever, zodat jij zelf inhoudelijk kan bepalen of de opdracht interessant is. Tijdens dit hele proces denken wij graag met je mee.

  • Je bent een ondernemende en BIG geregistreerde GZ-psycholoog.
  • Je bent als freelance GZ-psycholoog zelfstartend en proactief om taken op te pakken binnen een organisatie.
  • Je bent op korte termijn minimaal 16 uur per week beschikbaar. Minder uren in overleg.

Daarnaast ben je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of gaat dit op korte termijn doen en beschik je over een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering of vraagt deze binnenkort aan.

Start People Arts en Specialist bemiddelt gericht in functies voor GZ-psychologen, medisch specialisten en artsen. Wij zetten ons iedere dag met veel passie en plezier in om voor jou als GZ- psycholoog de juiste carrièrestap te creëren binnen zorg- en welzijnsorganisaties zoals Verstandelijk Gehandicaptenzorg (VG), (specialistische) GGZ, Kinder- en Jeugdpsychiatrie, Verslavingszorg, Jeugdzorg, de Forensische Zorg en Ouderenzorg.

Wij bieden een overzichtelijke en heldere ZZP dienstverlening, waarbij wij niet alleen de acquisitie uit handen nemen, maar ook zorgen voor een digitaal platform t.b.v. het registreren van uren en declaraties. Wij verzorgen de administratie, de contracten en de facturatie, zodat jij je volledig kunt richten op waar jij goed in bent; de beste behandeling voor de cliënten.

  • Bepaal als GZ-psycholoog ZZP zelf je werkdagen, beschikbare uren en het uurtarief.
  • Een breed aanbod aan freelance opdrachten binnen de regio Dordrecht, maar ook daarbuiten zoals Rotterdam en Den Haag.
  • Volledig digitaal proces van opdrachten en overeenkomsten. Deze zijn altijd op elke locatie toegankelijk 24/7.
  • Gegarandeerde betaling binnen 30 dagen.
  • Screening van jouw opdracht conform wetgeving.
  • Gebruik van eigen modelovereenkomst, goedgekeurd door de Belastingdienst.
  • Digitale urenregistratie en reversed billing: je hoeft dus geen factuur te sturen. Je vult wekelijks je uren in en de rest regelen wij!

Heb je interesse in werken als Freelance GZ-psycholoog in de omgeving van Dordrecht? Neem voor meer informatie of het inplannen van een adviesgesprek contact op met Anouk van Rosmalen Senior Consultant Rotterdam en Dordrecht via 06- 13579640 of avanrosmalen@startpeople.nl. Reageren kan ook via de button.