Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Freelance Specialist Ouderengeneeskunde (ZZP)

Start People Arts en Specialist Rotterdam

Standplaats
Schiedam
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0004149

Ben jij een freelance Specialist Ouderengeneeskunde of overweeg je om als ZZP'er tijdelijke opdrachten te gaan vervullen binnen de ouderenzorg? Wij hebben interim opdrachten voor jou waaronder in deze zorginstelling in Rotterdam.

Als Specialist Ouderengeneeskunde ben je regisseur van het multidisciplinaire team en eindverantwoordelijk voor de behandeling die geboden wordt. Het multidisciplinaire team bestaat onder andere uit een Basisarts, Verpleegkundig specialist, Arts in opleiding tot specialist (AIOS), Paramedici en de verpleging.
Minimaal 1x per week heb je multidisciplinair overleg waarin je samen met de andere professionals de voortgang van de patiënten bespreekt, de gestelde doelen evalueert en deze zo nodig bij stelt. Naast dat je zelf de patiënten regelmatig bezoekt ben je beschikbaar voor acute zaken.

In overleg met jou wordt bepaald op welke locatie(s) je gaat werken. Dit kan zijn binnen het domein Kortdurende Zorg waarbij je bijvoorbeeld cliënten behandeld met COPD, na een amputatie, CVA, longoperatie of oncologie. Of binnen Langdurige Zorg waarbij de nadruk ligt op somatiek, psychogeriatrie en Niet Aangeboren Hersenletsel.

  • Je bent een ondernemende en BIG geregistreerde Specialist Ouderengeneeskunde.
  • Je bent als freelance / ZZP Specialist Ouderengeneeskunde zelfstartend en proactief om taken op te pakken binnen deze organisatie.
  • Je vindt het interessant om op projectbasis aan de slag te gaan in een behandelteam.

Deze zorginstelling voor ouderen beschikt over 29 locaties in Rotterdam waarvan 4 locaties Kortdurende Zorg en 25 locaties Langdurende/ Chronische Zorg. Daarnaast biedt de instelling ook thuiszorg. Veelal zijn de locaties uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en vanuit de omgeving van Dordrecht, Schiedam en Vlaardingen. Elke locatie heeft één of meerdere specialisaties op het gebied van ouderengeneeskunde.

Er worden verschillende soorten zorg geboden, van wijkzorg tot complexe zorg. Belangrijk is dat de cliënten en bewoners zich thuis voelen wanneer ze (tijdelijk) niet meer thuis kunnen wonen en vertrouwd en veilig zijn in hun eigen woning.

Het betreft een dynamische organisatie die volop blijft ontwikkelen, professionaliseren en innoveren en waar veel ruimte is voor ondernemerschap. Er wordt nauw samengewerkt met de Rotterdamse ziekenhuizen, het VU en het LUMC. Het bedrijf biedt opleidingsplaatsen voor Specialist Ouderengeneeskunde in opleiding en GZ-psychologen in opleiding en beschikt over een eigen Academy. De opdrachtgever is aangesloten bij het Universitair Netwerk Zuid-Holland. Dit netwerk stimuleert en faciliteert wetenschappelijk onderzoek in de ouderenzorg.

De klant staat centraal en is het uitgangspunt. Er wordt daarnaast grote waarde gehecht aan de mensen die er werken; het eigen personeel is hun belangrijkste kapitaal. Want de opdrachtgever is er van overtuigd dat tevreden medewerkers zorgen voor écht tevreden klanten.

Start People Arts en Specialist biedt een overzichtelijke en heldere ZZP dienstverlening, waarbij wij niet alleen de acquisitie uit handen nemen, maar ook zorgen voor een digitaal platform t.b.v. het registreren van uren en declaraties. Wij verzorgen de administratie, de contracten en de facturatie, zodat u zich volledig kunt richten op waar u goed in bent: de beste behandeling voor de patiënten.

  • Bepaal als Specialist Ouderengeneeskunde ZZP zelf uw werkdagen, beschikbare uren en het uurtarief.
  • Deze opdracht is parttime mogelijk vanaf 16 uur per week tot fulltime 36 uur per week.
  • De contractduur van de overeenkomst is in overleg en afhankelijk van het project.
  • Volledig digitaal proces van opdrachten en overeenkomsten. Deze zijn altijd op elke locatie toegankelijk 24/7.
  • Er is expertise op het gebied van fiscale, juridische en arbeidsrechtelijke risico's.
  • Wij nemen de administratie uit handen door reversed billing: je hoeft dus geen factuur te sturen. U vult wekelijks uw uren in en de rest regelen wij!

Neem voor meer informatie of het plannen van een adviesgesprek contact op met Anouk van Rosmalen, Senior Consultant Arts en Specialist, regio Rotterdam en Dordrecht via 06-13579640 of avanrosmalen@startpeople.nl