Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Telefoniste

Start People Tiel

Standplaats
Tiel
Opleiding
MBO
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0068423

Ben je in staat om bellers vriendelijk en professioneel te woord te staan? Ben je daarnaast graag het eerste aanspreekpunt én op zoek naar een baan waarbij je vanuit huis werkt? Lees dan snel verder?

Wij zijn per direct op zoek naar een (Franstalige) Telefoniste!

Als Telefoniste heb je een veelzijdige functie in een dynamische omgeving. Jouw eerste verantwoordelijkheid is dat we continue bereikbaar zijn voor interne en externe klanten uit de gehele Benelux regio. Je staat bellers vriendelijk en professioneel te woord en verbindt hen door naar de juiste collega. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de post en pakketten indien je fysiek op kantoor bent, beheer je onze algemene e-mailbox en spring je soms bij op onze Customer Service afdeling door te helpen met het invoeren van eenvoudige orders.

De werkzaamheden bestaan in grote lijnen uit:

 • Jij draagt zorg voor een continue bereikbaarheid en accurate behandeling van in- en uitgaande telefoongesprekken. Je schakelt daarbij moeiteloos tussen verschillende talen (Nederlands, Engels en Frans);
 • Je neemt gesprekken aan van interne en externe klanten op een vriendelijke, professionele en servicegerichte wijze. Een lastig telefoongesprek handel je professioneel en positief af.

Ook beheer je de algemene e-mailbox:

 • Veel verzoeken bereiken ons ook per e-mail. Aan jouw de taak de e-mails uit onze algemene e-mailbox te filteren en zorgvuldig binnen de organisatie te verdelen of zelf af te handelen waar mogelijk;
 • Je verzorgt de inkomende en uitgaande post, neemt pakketten aan en zet pakketten klaar voor verzending;
 • Tot slot word je ook ingewerkt op de invoer van eenvoudige orders, zodat je daarmee ook inzetbaar bent op onze Customer Service afdeling.

Voor de functie van Telefoniste zijn we op zoek naar een kandidaat die accuraat, klantvriendelijk, stressbestendig en een échte teamspeler is. Ook herken jij jezelf in de volgende punten:

 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt een secretariële of administratieve opleiding op minimaal MBO-niveau;
 • Je spreekt en schrijft goed in het Nederlands, Frans en Engels;
 • Daarnaast ben je in staat om te werken met de MS Office programma’s.

Het bedrijf waar jij misschien komt te werken is gevestigd in Tiel en is goed te bereizen vanuit de driehoek Utrecht, Den Bosch en Nijmegen. Het bedrijf staat voornamelijk in het teken van waterkwaliteit. Hun visie is dan ook wateranalyses beter- sneller, eenvoudiger, groener en innovatiever te maken.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton en we nemen bij gebleken geschiktheid binnen 48 uur contact met je op!

Hoe verder?
Na het telefonisch contact plannen we een telefonisch intakegesprek in. Hierin zullen we de vacature en jouw profiel uitgebreid bespreken. Wanneer beide partijen enthousiast zijn zal je voorgesteld worden en hopen we natuurlijk dat jij wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek!

 • Een dynamische fulltime baan voor 36 uur de week;
 • De werktijden zijn van 08.30 uu tot 17.00 uur;
 • Het salaris zal liggen tussen €2200 en €2500 bruto per maand op basis van 40 uur, e.e.a. afhankelijk van ervaring;
 • Woon je ver weg, maar lijkt deze functie jou wel wat? Dan is het mogelijk om vanuit huis te werken!