Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Front office medewerker bibliotheek - parttime

Start People Purmerend XL

Standplaats
Purmerend
Opleiding
MBO
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0011628

Voor de Openbare Bibliotheek Waterland zijn wij op zoek naar een enthousiaste front office medewerker / baliemedewerker. De parttime functie bedraagt rond de 10 tot 20 uur per week, waarbij je flexibel inzetbaar dient te zijn. De uren kunnen sterk verschillen per week. U ontvangt klanten/bezoekers en zorgt dat ze zich welkom voelen. U beantwoordt vragen en verzoeken van klanten die betrekking hebben op onze dienstverlening en promoot onze producten en diensten. Daarnaast voert u ook groepsbezoeken uit. Naast het werk in de frontoffice bent u inzetbaar bij lezingen en activiteiten, voor het ontvangen van groepen en voor het uitvoeren van groepsbezoeken aan (basisschool) leerlingen.

De voorkeur gaat uit naar een medewerker die maandag, dinsdag en vrijdag beschikbaar is.
De functie is met kans op vast dienstverband.

U bent enthousiast, communicatief vaardig, heeft een positieve instelling en kunt goed samenwerken. U heeft affiniteit met de bibliotheek en een goede algemene ontwikkeling. Opleiding of ervaring in het werken met groepen is een pre. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een afgeronde PABO opleiding. U bent digitaal zeer vaardig en bereid deel te nemen aan scholing. U heeft geen 9-5 mentaliteit en bent ook inzetbaar op avonden en in het weekend. U bent bereid om in verschillende vestigingen in ons werkgebied te werken (Beemster, Edam, Volendam, Landsmeer en Purmerend). U bent flexibel, zelfstandig, klantgericht en pro-actief.

Openbare Bibliotheek Waterland bestaat uit verschillende locaties. Denk hierbij o.a. aan Purmerend, Landsmeer, Volendam, Edam, Beemster. Een dynamische werkomgeving waarin u veel mensen ontmoet, werkt met de nieuwste media en bekend raakt met zeer uiteenlopende onderwerpen. U wordt betrokken bij relevant teamoverleg. Wij zorgen voor passende scholing.

Bij een nieuwe en uitdagende werkplek horen natuurlijk ook passende voorwaarden. Hieronder staat kort benoemd op welke voorwaarden jij recht heb: - Een marktconform salaris die je wekelijks of vierwekelijks kunt laten uitbetalen - 8% vakantiegeld wat je over elk gewerkt uur opbouwt - 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband - Gratis toegang tot meer dan 100 online trainingen en opleidingen die je op elk gewenst moment kan volgen!