Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Gastheer of gastvrouw parttime

Start People Den Haag

Standplaats
Den Haag
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0056294

Ben je een echte gastheer/vrouw en ben je bereid om een avond piekfijn te laten verlopen? Ben je opzoek naar een parttime functie met flexibele werktijden? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!
Voor de locatie in Delft zijn we op zoek naar gastheren en gastvrouwen.

Je gaat voor deze functie:

 • Raadvergaderingen ondersteunen op het gebied van gastvrijheid en catering;
 • Verwelkomen van de burgemeester en alle wethouders;
 • Alle ruimtes klaarzetten, de tafels dekken en ervoor zorgen dat het netjes is;
 • Tijdens de vergaderingen aan de slag gaan om hapjes klaar te maken, koffiekannen te vullen en flessen wijn en bitterballen bereiden die dan (soms) ook uitserveren aan de wethouders en/of aan de mensen op de publieke tribune;
 • Ervoor zorgen dat de mensen die na de evenementen blijven het naar hun zin hebben;
 • Bijspringen bij bruiloften en recepties van de gemeente.

Naast dat je sociaal en enthousiast bent, ben jij:

 • Beschikbaar op dinsdag- en donderdagvond (kan voorkomen dat het soms overdag is);
 • Op zoek naar een parttime functie die goed te combineren is met bijvoorbeeld studeren;
 • Bereid om rond 18:00 uur en tussen 23:00 en 01:30 te werken;

Omdat de werktijden flexibel zijn en het bedrijf op het laatste moment pas weet wanneer er een (spoed) vergadering is bij de gemeente, wordt je soms een paar weken van te voren al gevraagd om te werken, maar kan het ook voorkomen dat je op het laatste moment gevraagd wordt om diensten te draaien. Het is handig als je in de buurt van het centrum van Delft woont, of beschikt over eigen vervoer zodat je hier makkelijk kunt komen.

Het hoofdkantoor van het bedrijf waar je voor gaat werken is in Schiedam. Dit bedrijf staat voor beleving. Een beleving die begint bij een gastvrije entree voor medewerkers, bezoekers en gasten op een locatie. De specialisten begrijpen wat er komt kijken om in elke zakelijke omgeving het verschil te maken. Dat doen ze met passie, met betrokkenheid en empathie. Voor iedere locatie in Nederland en voor elke opdrachtgever bieden ze een ontvangst met meerwaarde voor iedere bezoeker. Met een warme, persoonlijke ontvangst voegen ze waarde toe aan hun bezoek. Door een medewerker een prettige werkdag te wensen, door een sollicitant gerust te stellen en persoonlijk te informeren, door een leverancier geautomatiseerd toegang te verlenen of door een klant extra service en comfort te bieden. Het is die meerwaarde waardoor ze een veilig, onbezorgd gevoel hebben, hun bezoekreis vlot en efficiënt verloopt, ze met een lach op hun gezicht aan de vergadering beginnen en misschien wel dat ene magische moment ervaren, dat hun verwachting overtreft en écht een verschil maakt.

 • Parttime functie
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op vast
 • Salaris tussen de €11,50 en €13,00 bruto per uur
 • 10% toeslag in de avonduren
 • Reiskostenvergoeding van €0,19 per km vanaf 9 kilometer