Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Gastheer of vrouw stadshuis

Start People Breda XL

Standplaats
Tilburg
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Administratief
Vacaturenummer
1AV0063706

Ben jij de creatieve gastheer/gastvrouw waarbij hospitality hoog in het vaandel staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de gemeente Tilburg zijn wij per direct opzoek naar een gastheer/vrouw die een extra stapje zet voor de gasten in het stadhuis.
Je bent werkzaam in de ontvangsthal van het stadhuis waarbij het ontvangen en doorverwijzen van gasten, medewerkers en de bestuursleden tot jouw hoofdtaak behoort. Je krijgt er dan ook energie van om de bezoekers zo gastvriendelijk mogelijk te verwelkomen en nét dat stapje meer te zetten om diegene te begeleiden.
Naast het ontvangen en begeleiden van de gasten, verricht je ondersteunende taken zoals het maken, innemen en uitreiken van toegangspassen en de registratie daarvan. Je geeft tevens ondersteuning in het vergadercentrum, denk hierbij aan het voorbereiden van een (teams) vergadering of het inregelen van het klimaat/verlichting.
Samen met je collega’s houdt je toezicht op een veilige werkomgeving in de ontvangsthal. Het is een proactieve functie waarbij je niet achter een traditionele receptiebalie zit.

Als gastheer/vrouw ben je flexibel inzetbaar van maandag t/m vrijdag tussen 07:30 uur en 24:00 uur in de avond. Het is voor jou dan ook geen probleem om na dat tijdstip nog naar huis te reizen. Afhankelijk van jouw beschikbare uren, wordt je ingeroosterd.
Gemeente Tilburg is per direct op zoek naar een nieuwe collega die beschikbaar is voor een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op vast.

Als Gastheer/ vrouw van de gemeente Tilburg beschik je over:

 • Ervaring als gastheer / vrouw in serviceverlening;
 • Een afgeronde opleiding op MBO-3/4 niveau;
 • Digitale vaardigheid waarbij je handig bent in de omgang met Office365, Teams, internet, etc;
 • Een proactieve werkhouding, denkend in oplossingen;
 • Een representatieve en energieke uitstraling;
 • Creativiteit;
 • Zelfverzekerdheid waarbij je niet bang bent om de kar te trekken.

Verder is het belangrijk dat je:

 • Vloeiend Nederlands spreekt;
 • Woonachtig bent in of rondom Tilburg;
 • Weet dat je werkzaamheden een groot deel van de dag staand of lopend worden uitgevoerd;
 • Weet dat de kosten voor openbaar vervoer worden vergoed;
 • Beschikbaar bent op flexibele basis voor verschillende diensten tussen 07:30 uur en 24:00 uur (bij voorkeur minimaal 4 dagen per week flexibel).

Wil je graag aan het werk voor de gemeente Tilburg? Ben je wisselend inzetbaar? Ben jij de gastheer of gastvrouw met de juiste kwaliteiten en ervaring? Solliciteer dan direct op deze functie.

De gemeente Tilburg is een netwerkorganisatie. Samenwerken met partners in de stad, in goed overleg naar de beste oplossingen zoeken, is voor de medewerkers van de gemeente vanzelfsprekend. Ervoor zorgen dat de inwoners, bedrijven en bezoekers zich prettig en welkom voelen in de stad hoort tot de belangrijkste taken van de medewerkers. Het spreekt voor zich dat de ambtelijke organisatie er voor moet zorgen dat de doelen van het stadsbestuur worden gehaald.

Wie ervoor kiest te solliciteren naar een functie bij de gemeente Tilburg maakt een goede keuze. Tilburg is een moderne, vooruitstrevende werkgever en in 2019 verkozen tot beste overheidsorganisatie. Het is een platte organisatie en de sfeer is collegiaal en informeel. Er wordt hard gewerkt; iedereen gaat voor resultaat én voor kwaliteit.

 • Een afwisselende en uitdagende baan op flexibele/ parttime basis, waarbij je tussen de 8 en 36 uur kan worden ingezet, bij de beste overheidsorganisatie: gemeente Tilburg (vast werk);
 • Een salaris op basis van gemeenteschaal 3 (tussen €10,99.- en €15, 97.- per uur). Dit is in overleg met de gemeente op basis van jouw kwaliteit en ervaring;
 • Een flexibele baan waarbij je, op basis van jouw beschikbaarheid en het aantal beschikbare diensten, afwisselend op verschillende werkplekken worden ingepland;
 • Werktijden op maandag tot en met vrijdag tussen 7:30 uur en 24:00 uur. De diensten kunnen variëren van 3 uur tot 8 uur per dag;
 • Vergoeding van reiskosten, indien je met het Openbaar Vervoer reist;
 • Doorgroeimogelijkheden naar een bode functie waarbij je naast het ontvangen van bestuursleden ook andere hand- en spandiensten verricht, zoals het uitserveren van koffie/thee en andere dranken tijdens vergaderingen.