Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MiB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschied op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

 

 


Gedreven transport medewerker gezocht

Start People Inhouse Services - Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
LBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1629000188

Ben jij op zoek naar een nieuwe/flexibele baan en ben jij per direct beschikbaar? Gaat jouw passie uit naar auto’s? Lees dan snel verder!

Bij Koopman Car terminal in Amsterdam Westpoort is een jong team werkzaam waarvoor wij nieuwe volwassen krachten zoeken! Bezit jij de juiste senioriteit en vind je het leuk om aan de slag als hiker-chauffeur?

Als hiker/chauffeur ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor alle verplaatsingen van auto’s op het terrein van Koopman. Jij rijdt auto's van A naar B op het terrein, zoals de auto's naar de vrachtwagens en werkplaats rijden. Doordat de werkzaamheden zich alleen op het grote en indrukwekkende terrein van Koopman plaatsvinden ben je als hiker/chauffeur veelal bezig met het in- en uitparkeren van auto’s.

Naarmate je enige tijd werkzaam bent bij Koopman zul jij ook andere (zelfstandige) taken toegewezen krijgen; zoals de accu's van de auto's checken en de bandenspanning meten.

Er zijn als hiker twee verschillende diensten waarvoor jij ingepland zult worden:
7:00 - 15:45
15:45 - 20:15

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten die over verantwoordelijkheidsgevoel beschikken. Je rijdt namelijk in (zo goed als) nieuwe auto’s die eigendom zijn van klanten. Om deze reden is het ook belangrijk dat jij over voldoende rijervaring beschikt.

Al met al; een leuke afwisselende baan die goed te combineren is met school/vaste baan/kinderen!

Voldoe jij aan onderstaande eisen?

 • Een geldig rijbewijs B (minimaal 2 jaar in jouw bezit);
 • In staat een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) te overhandigen;
 • In het bezit van eigen vervoer (auto/brommer/fiets);
 • Fulltime of parttime beschikbaar (minimaal 3 dagen)
 • Groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Betrouwbaar;
 • Gemotiveerd en serieus.

Voldoe jij hieraan? Reageer dan nu!

Koopman Car Terminal is een logistiek bedrijf in Amsterdam. Het is een van de grootste autotransport spelers in de Benelux. Hier wordt gewerkt met zowel nieuwe auto's als ex-lease auto's. Als jij als hiker/chauffeur bij Koopman aan de slag gaat ben jij werkzaam op een indrukwekkend terrein van 60 voetbalvelden groet, omringd door 20.000 auto's.

Een prettige opdrachtgever die waarde hecht aan eerlijkheid en motivatie, die je opneemt in het team en je volledig aan het werk zet.

 • Salaris van €9,55 bruto per uur;
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km (max. €30 per week);
 • De keuze om per week of per 4 weken uitbetaald te krijgen;
 • De mogelijkheid om dagelijks in (zo goed als) nieuwe auto's te rijden;
 • Werken bij een sterk groeiende organisatie.