Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Gereedschapmaker

Start People Groningen XL

Standplaats
Buitenpost
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0060189

Ben je opzoek naar een fulltime functie, heb je kennis van het CAM pakket Fusion-360 draaien en bankwerken en ook nog eens een technische achtergrond? Lees dan snel verder want voor onze klant Enitor in Buitenpost zoeken we een allround gereedschapmaker!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het maken van gereedschappen die gebruikt worden om kunststofprofielen te maken. De gereedschappen die je maakt bestaan uit verschillende matrijzen, kalibreringen en vervolg apparatuur voor het knippen van de in line stanzen. Je komt in een 2-ploegendienst te werken. Maandag tot en met vrijdag van 06.00-14.00u en 14.00-22.00u.

Als we aan onze gereedschapmaker denken, dan zoeken we iemand die altijd in techniek en sleutelen geïnteresseerd is geweest. Verder beschik je over:

  • Kennis en ervaring met CNC3assig frezen;
  • Kennis van het CAM pakket Fusion-360 bankwerken en draaien;
  • Een afgeronde vaktechnische opleiding van minimaal MBO niveau 2;
  • Kennis van het lezen van producttekeningen.

Als het gaat om de productie van op maat gemaakte kunststofprofielen is Enitor Primo in Buitenpost de meest invloedrijkste fabriek voor klanten in Nederland maar ook daar buiten. Het familiebedrijf is opgericht in 1956. Dit familiegevoel uit zich in een goede en leuke saamhorige werksfeer met daarbij een team van hardwerkende medewerkers. Wie wil daar nu geen onderdeel van uitmaken?

Enitor levert hun producten aan verschillende klanten en branches. Een product wat je dagelijks tegen komt zijn de prijskaarthouders in de supermark. Een ander voorbeeld zijn de afdekpanelen voor zwembaden. De locatie in Buitenpost is gemakkelijk te bereiken vanuit Leeuwarden, Groningen en Drachten. Kom je met de auto? Geen enkel probleem want er is voldoende parkeergelegenheid. In verband met de ochtenddienst is het niet mogelijk met openbaar vervoer te komen.

Als gereedschapmaker krijg je veel taken en verantwoordelijkheden. In eerste instantie bieden wij een tijdelijke functie maar bij goed functioneren maak je kans op een vast contract. Daarnaast bieden wij:

  • Een salaris van €14,50 bruto per exclusief ploegentoeslag;
  • Een ploegentoeslag van 29,5%;
  • Een reiskostenvergoeding van €0,13 per kilometer, tot max. 65 kilometer enkele reis.

Ben jij dé enthousiaste gereedschapmaker die we zoeken? Solliciteer dan snel via de onderstaande knop! Wil je meer weten of heb je vragen over deze functie, neem dan contact met ons op via 050- 36994310. We helpen je graag.