Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Gereedschapsmaker

Start People Doetinchem

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0042818

Het vak gereedschappen is jou op het lijf geschreven. Van het maken en bewerken van losse matrijs onderdelen tot en met de eindmontage van thermoform matrijzen; jij draait je handen er niet voor om. Tevens ligt er een mooie uitdaging in diverse nauwkeurige pons- en stansgereedschappen. Klanten laten regelmatig revisies en reparaties uitvoeren. Dit zijn vaak lastige klussen maar met ontzettend veel uitdagingen. Je moet dan al jouw kennis en ervaring uit de kast halen om aan de vraag van de klant te kunnen voldoen.

Je hebt een technische MBO opleiding afgerond zoals werktuigbouwkunde of verspaning. Ervaring is niet vereist maar wel mooi meegenomen! Het is voornamelijk van belang dat je in staat bent om rustig en vooral nauwkeurig te werken. Met jouw technische passie pak je dingen snel op en leer je graag van anderen. Hierbij is fouten maken voor jou een les in plaats van een last. Je bent een doorpakker en vraagt om hulp als het lastig wordt.

Je werkt binnen een gezond en groeiend Achterhoeks maakbedrijf, gevestigd in Doetinchem. Een grote speler in de branche waar ze zich in bewegen. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door de korte lijntjes, gezellige collega's en een gepassioneerde club techneuten. Vind jij het na een week werken ook heerlijk als op vrijdag het weekend weer voor de deur staat? Mooi! Binnen dit bedrijf begint dat weekend namelijk al om 15:15.

Het betreft een fulltime functie in dagdienst. Je ontvangt een uitstekend salaris welke afhankelijk is van je kennis en ervaring. Na een dienstverband via Start People treed je rechtstreeks in dienst bij het bedrijf. Hierbij is er sprake van een vast dienstverband. Je krijgt volop de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.