4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Gezinshuisouders

Start People Medi Interim Groningen

Standplaats
Groningen
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
7262000379

Elk kind woont natuurlijk het liefste thuis. Maar in sommige gevallen is het beter om ergens anders te wonen. Dit kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben. In ieder geval is het belangrijk om het welzijn van het kind op de eerste plek te zetten. Onze opdrachtgever biedt dan een fijne plek binnen een gezinshuis. In een gezinshuis wordt 24uurs behandeling geboden aan kinderen/jongeren met een lichtverstandelijke beperking en/of gedragsproblematiek. Als gezinshuisouders bent je fulltime verantwoordelijk voor de behandeling, opvoeding, begeleiding en verzorging van de bij jullie opgenomen kinderen/jongeren. U woont daartoe (eventueel met uw eigen gezin) in een woning van de organisatie. Hebt u een woning die al geschikt is om kinderen in op te vangen? Dan kan de organisatie hier ook bij ondersteunen. Zij zijn bereid met u mee te kijken en te denken om zodoende de beste oplossing te vinden.

Als gezinshuisouder voed je de kinderen en jongeren op en begeleid je hen. Hierbij zie je toe op de dagelijkse gang van zaken zoals school, eten, sport enzovoorts. Als werknemer van de organisatie krijg je alle ondersteuning en begeleiding die hierbij nodig is. Ondersteuning krijg je bijvoorbeeld van de leidinggevende of gedragswetenschapper. Het doel is dat de kinderen/jongeren na verloop van tijd naar huis kunnen, worden opgenomen in een pleeggezin, naar kamertraining gaan of zelfstandig gaan wonen.

Wij zoeken een gemotiveerd gezin (met of zonder kinderen) die deze kinderen wil opvangen in een gezinshuis. Daarbij stellen wij wel enkele eisen:

 • In elk geval heeft één van beide gezinsouders een relevante, zorggerichte opleiding op niveau 4. Bijvoorbeeld SAW 4, SPH, MWD, Pedagogiek, Orthopedagogiek;
 • Jullie kunnen er goed tegen dat er weinig scheiding tussen werk en privé is. Tenslotte woon je samen zoals in een gewoon gezin;
 • Jullie kunnen en durven het aan om kinderen/jongeren voor langere tijd een veilige en stabiele thuissituatie te bieden;
 • Jullie hebben de nodige levenservaring en staan stevig in de schoenen;
 • Bereidheid om te wonen in een gezinshuis van de organisatie;
 • In het bezit van rijbewijs en auto;

Deze organisatie ondersteund bij de behandeling en begeleiding van kinderen/jongeren met een lichtverstandelijke beperking met bijkomende gedragsproblematiek. Zij zijn expert in elke vorm van behandeling, begeleiding en ondersteuning voor mensen met een licht verstandelijke beperking met bijkomende problematiek. Er wordt gewerkt met teams van specialisten, zodat de cliënten op iedere vraag een passend antwoord krijgen. Ook als een cliënt en zijn of haar ouders nog niet precies weten wat hun hulpvraag is. Zij hebben al diverse gezinswoningen in Assen, Hoogeveen en Groningen.

Zoals eerder vermeld in deze vacature komt u te wonen in een huis van de organisatie. Deze woning is van alle gemakken voorzien. Daarbij wordt u ondersteund bij alle huishoudelijke taken. Vaak is er een privéstuk/verdieping in de woning waar uw eigen slaapkamer, badkamer, toilet en dergelijke zijn.

 • Wij bieden beide gezinsouders een arbeidsovereenkomst. De insteek is dat dit een overeenkomst voor onbepaalde tijd wordt zodat u voor langere tijd een plek kunt bieden aan de kinderen/ jongeren.
 • Salaris conform CAO gehandicaptenzorg FWG 45.
 • Er worden goede afspraken gemaakt omtrent verlof en eventuele vrije weekenden.
 • De opdrachtgever biedt goede ondersteuning door deskundigen, ook in de dagelijkse behandeling.
 • U krijgt een ruime woning aangeboden vanuit de organisatie. Hierbij krijgt u ook huishoudelijke ondersteuning.

Als je bij ons hebt gesolliciteerd dan nemen wij telefonisch contact met je op voor een eerste screening. Ben jij net zo enthousiast als dat wij zijn? Dan nodigen we je uit voor een kop koffie en een intakegesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, vertellen wij wat meer over de vacature en zorgen wij dat jullie een zo duidelijk mogelijk beeld krijgen.

Vragen of twijfelen jullie of je in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op! Dat kan via telefoonnummer 0592 338 337 of per e-mail op 5706@startpeople.nl en dan helpen wij je graag verder!