Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Grafisch Operator 3 ploegendienst

Start People Apeldoorn

Standplaats
Zwolle
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0031702

Het uitvoeren van drukorders en drukvoorbereidende werkzaamheden:

  • Het instellen en afstellen van de drukpers
  • Het signaleren van kwaliteitsafwijkingen
  • Controleren van output tijdens het drukproces
  • Het bewaken van de normen en kwaliteit

Je zult werken volgens de productieplanning. Ondanks deze werkdruk weet jij jouw hoofd koel te houden en blijf je nauwkeurig werken. Omdat een deel van de machines handmatig afgesteld moet worden kan het zijn dat je vieze handen krijgt, voor jou als machinevoerder is dit natuurlijk geen probleem. Uitdagingen zoals het oplossen van kleine verstoringen of het bijstaan van de TD ga jij niet uit de weg.

Technische opleiding en/of grafische kennis op MBO niveau.
Je brengt circa 3 jaar werkervaring als flexodrukker mee. Bij voorkeur heb je ook kennis van oplosmiddelen en drukinkten, alsmede een goed leuronderscheidingsvermogen.
Verder herken jij je in de volgende competenties: Zelfstandigheid, nauwkeurigheid en teamplayer.

Omdat je met elektronisch gestuurde apparatuur gaat werken is het van belang dat je beschikt over technisch inzicht. Je ziet, hoort en kan inspelen op de machine om zo afwijkingen in het productieproces te voorkomen. Je werkt vaak met een collega samen, het is dus belangrijk dat je goede communicatieve eigenschappen hebt.

Wij zijn ontstaan in 1869 en waren aanvankelijk alleen een boekendrukkerij. Rond 1900 zijn we gestart met het drukken van flexibele verpakkingen voor levensmiddelen. Onze geschiedenis strekt zich dus uit over een periode van bijna 150 jaar. Al die tijd is het bedrijf zelfstandig gebleven en al generaties lang in particuliere handen. Op dit moment produceren wij vanuit Zwolle verpakkingsmaterialen op twee 8 kleuren flexo persen en een Uteco Crystal 8 kleuren lexopres.

Een marktconform salaris volgens de Grafimedia CAO. Hierbij kijken we ook naar jouw kennis en ervaring.
Het betreft een fulltime functie waarbij we gaan voor een langdurige samenwerking (vast werk), in de 3 ploegendienst. Hierbij zit een toeslag verbonden van 25%.

Wil je meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met Martijn Schigt via 055-5261112 of mail reageer op deze vacature en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!