Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

GZ-psycholoog

Start People Arts en Specialist Deventer

Standplaats
Zwolle
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0002909

Je bent als geregistreerd GZ-psycholoog al jarenlang werkzaam binnen een specifiek werkveld. Je hebt het enorm naar je zin, maar vraagt jezelf ook af of het niet eens tijd is om je horizon te verbreden. Je weet echter niet goed waar te beginnen in jouw zoektocht. Welke werkvelden en methodieken spreken mij als GZ-psycholoog nog meer aan? Welke organisaties passen bij mij? Ben ik voor een werkgever binnen de revalidatie wel interessant gezien mijn ervaring binnen de ouderenzorg? Wat maakt het voor mij aantrekkelijk om ook daadwerkelijk de sprong in het diepe te wagen? Wij hebben de oplossing. Start People Arts en Specialist komt graag in contact met jou. Ik help je graag op weg in jouw zoektocht naar een nieuwe werkomgeving waarin jij jouw opgedane kennis en expertise als GZ-psycholoog optimaal kunt benutten. Na onze eerste telefonische kennismaking plannen wij met elkaar een vrijblijvend en gratis loopbaangesprek in bij jou in de buurt. Tijdens dit gesprek bespreken wij jouw wensen en gebruiken wij ons netwerk. Ons netwerk is breed. Zo zijn wij onder andere actief binnen de bedrijfsgeneeskunde, de ouderenzorg (VVT), de jeugdgezondheidszorg (JGZ), de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), Forensische zorg en revalidatie. Aan de hand van het gesprek laten wij je persoonlijk kennismaken met diverse organisaties en werkvelden middels een gesprek of een meeloopdag.

Je bent een GZ- psycholoog met een geldige BIG-registratie en toe aan een nieuwe uitdaging in de omgeving van Zwolle, Deventer, Apeldoorn. Je bent fulltime of parttime beschikbaar. Ben je woonachtig in een andere regio? Neem ook dan contact op! Wij hebben consultants verspreid over heel Nederland.

Start People Arts en Specialist bemiddelt al meer dan vijf jaar heel gericht in de functie van GZ- psycholoog. We zetten ons volledig in om voor jou de juiste loopbaanstap en werkgever(s) te creëren. Dat is waar we blij van worden, waar ons hart sneller van klopt. Wij bemiddelen in zowel vaste banen, tijdelijke opdrachten als ZZP opdrachten.

Je wordt meegenomen door het regionale en landelijke zorglandschap. We nemen je naast de passende specialismen ook mee in de verschillende organisatieculturen.

  • Wij denken mee in wat er nog meer bij jouw ambitie kan passen;
  • Coaching, begeleiding en advisering door één vaste consultant;
  • Inschaling conform CAO van de werkgever;
  • Zowel tijdelijk dienstverband als vast contract;
  • Deelname aan (online) trainingen;
  • Pensioenopbouw is mogelijk vanaf de eerste dag.

Wil jij aan de slag als GZ-Psycholoog in de regio Deventer, Apeldoorn, Zwolle? Neem dan contact op met Hendrik Wichers via 06-14753231 of hwichers@startpeople.nl

Samengevat: GZ-Psycholoog, vacature, Deventer, Apeldoorn, Zwolle