Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

GZ-psycholoog FACT volwassenen parttime (24 tot 36 uur mogelijk)

Start People Arts en Specialist Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0007726

Houd je van afwisseling in je werk? Vind jij het boeiend om als GZ-psycholoog met een verscheidenheid aan ziektebeelden te werken? Heb jij affiniteit met persoonlijkheidsproblematiek, verslavingsproblematiek en trauma? En volg je graag aanvullende opleidingen waarmee jij de verdieping zoekt in je werk? Kom werken als Gezondheidszorgpsycholoog binnen het FACT team bij deze GGZ instelling in de provincie Zuid-Holland!

Je hebt als GZ-psycholoog een belangrijke rol binnen het FACT team in de regio Rotterdam. Naast dat je patiënten ziet, zet je ook het behandelbeleid uit en geef je supervisie en begeleiding aan basispsychologen. Je spreekt en begeleidt patiënten zoveel mogelijk in hun eigen omgeving, zoals thuis en/of in de wijk. Een groot deel van de patiënten kampt met persoonlijkheidsproblematiek, verslavingsproblematiek en trauma.

Deze organisatie werkt aan verdere professionalisering van de FACT teams. Hierdoor is er ruimte voor meerdere GZ-psychologen. Je werkt intensief samen met een team bestaande uit een psychiater, basispsycholoog, basisarts, verslavingsarts en een verpleegkundig specialist. Een team dat zich steeds afvraagt hoe de patiëntenzorg nog beter kan. Er is veel ruimte voor overleg en jouw ideeën en oplossingen worden gewaardeerd.

Je hebt de universitaire opleiding Psychologie afgerond aangevuld met een geldige BIG-registratie als GZ-psycholoog. Je draagt graag je steentje bij aan het continue verbeteren van de zorg en deinst niet terug van meervoudige problematiek.

De organisatie maakt onderdeel uit van een grote GGZ aanbieder met een zeer uitgebreid aanbod aan hulpverlening op het gebied van onder andere verslaving en (forensische) psychiatrie.

Elke dag zetten de bevlogen professionals in deze organisatie zich in om de kwaliteit en toegankelijkheid van de geestelijke gezondheidszorg in Nederland vooruit te helpen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Dit doen zij door middel van samenwerking binnen diverse specialismegroepen, wetenschappelijk onderzoek, professionele ontwikkeling via de eigen academie en de ontwikkeling en innovatie van nieuwe behandelmethoden.

Ondanks dat dit bedrijf onderdeel uitmaakt van een grote GGZ aanbieder, merk je dit niet op de werkvloer. Je werkt in een kleinschalig team. Een ieder kent elkaar, de lijnen zijn kort. Je werkt samen met bevlogen en enthousiaste collega’s. Medewerkers geven aan dat het prettige en leuke van de werksfeer is het samenwerken en de betrokkenheid van medewerkers naar elkaar toe. De medewerkers zijn open en direct. Ze geven elkaar complimenten, maar ook gerichte feedback op zaken. Een ieder wordt gewoon met 'je' en 'jij' aangesproken.

Je krijgt als arts GZ-psycholoog binnen deze organisatie de ruimte om te groeien en je te ontwikkelen. De instelling beschikt naast de eigen academie over erkende opleidingsplaatsen, zoals de postmasteropleiding tot klinisch psycholoog.
Binnen de academie heb je keuze uit trainingen en online cursussen die direct toepasbaar zijn in de praktijk en veelal geaccrediteerd. Alle trainingen worden ontwikkelend en gegeven door specialisten uit het werkveld.

Voor jou als GZ-psycholoog heeft dit bedrijf een apart scholingsaanbod samengesteld. Afhankelijk van de kennis die jij mee neemt wordt er samen met jou gekeken welke scholing er nodig is. Denk hierbij aan een verdiepingscursus EMDR of Cognitieve gedragstherapie of scholing om je verder te ontwikkelen in het management. Alles is afgestemd op jouw behoefte als GZ-psycholoog.

Wij bieden voor deze positie van GZ-psycholoog in de regio Rotterdam het volgende:

  • Een vaste baan, je treedt direct bij de werkgever in dienst.
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een marktconform salaris, minimaal € 3.935 en maximaal € 5.280 op basis van een 36 urige werkweek (FWG 65 CAO GGZ ).
  • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
  • Een werkweek vanaf 24 uur tot 36 uur per week (parttime en fulltime mogelijkheden).
  • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
  • Kortingsmogelijkheden bij een fitness- of atletiekabonnement of een tegemoetkoming in de kosten van je huidige fitnessclub.
  • Doordat dit bedrijf onderdeel is van een grote GGZ aanbieder, de mogelijkheid om in verschillende keukens te kijken.

Neem voor meer informatie contact op met Anouk van Rosmalen, Senior Consultant Arts en Specialist, regio Rotterdam en Dordrecht via 06-13579640 of per e-mail avanrosmalen@startpeople.nl

Solliciteren kan ook via de button.

Ben je er als GZ-psycholoog nog niet uit welke werkplek / vakgebied het beste bij jou past? Of wil je eerst een dagdeel meekijken binnen deze organisatie en het FACT team? Neem ook dan contact op met Anouk voor een oriënterend loopbaangesprek en/ of een kijkje in de keuken.

Samengevat:
gz-psycholoog, gezondheidszorgpsycholoog, psychiatrie, ggz, verslavingszorg, Rotterdam, zuid-holland, vast contract, fulltime, parttime