4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

GZ-psycholoog forensisch

SP Arts en Specialist Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0020670

Ben jij als GZ-psycholoog op zoek naar een functie waarin je naast het inhoudelijk uitvoeren van de zorg ook managementtaken verricht? En wil jij bijdragen aan een veiligere samenleving en samen met patiënten werken aan een beter toekomstperspectief? Dan biedt deze functie binnen de forensische psychiatrische kliniek jou voldoende uitdaging! Vanwege uitbreiding kijken de collega's in de kliniek in de regio Rotterdam uit naar jouw komst.

Als GZ-psycholoog ben je inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de behandelprogramma's en stuur je teams aan op inhoudelijk vlak waarbij je rapporteert aan de manager zorg. Aangezien iedere patiënt behoefte heeft aan een andere behandeling, maak je voortdurend afwegingen tussen de leerdoelen van de patiënt en de veiligheid van de maatschappij. Jouw behandelinhoudelijke blik is dan ook essentieel.
In de functie krijg je naast het contact met patiënten ook veelvuldig te maken met verwijzers zoals reclassering, ggz en maatschappelijke instellingen en heb je contact met familie.
Je werkt als GZ-psycholoog nauw samen met andere disciplines om het behandeltraject optimaal te laten aansluiten op de behoeften van de patiënt.

De cliënten die verblijven in de forensische psychiatrische kliniek in de omgeving van Rotterdam zijn door hun gedragsproblemen met vaak een psychische oorzaak, met justitie in aanraking gekomen.

Middels maatwerk begeleiding en behandeling die volledig is afgestemd op de individuele behoefte van de cliënt, wordt er gewerkt naar een veilige en succesvolle terugkeer naar de maatschappij. Binnen de kliniek wordt gewerkt met kortdurende zorgprogramma’s die intensief van aard zijn omdat de opnameduur van de cliënt relatief kort is.

  • Je bent geregistreerd in het BIG-register als GZ-psycholoog.
  • De combinatie managementtaken en inhoudelijk uitvoeren van de behandeling past goed bij jou.
  • Je bent in staat je handelen moeiteloos aan te passen aan de specifieke situatie en persoon in een dynamische omgeving.
  • Je weet anderen te inspireren en te motiveren met jouw enthousiasme voor het vak.
  • Je bent besluitvaardig en werkt oplossingsgericht.

De organisatie is gespecialiseerd in psychiatrische zorg voor enerzijds patiënten met een forensische indicatie en anderzijds patiënten die een heel specifieke behandeling nodig hebben vanwege een hoog intensieve zorgbehoefte.
Behandeling richt zich op het verkleinen van de kans dat een patiënt (opnieuw) een delict pleegt en bevindt je dan ook binnen het spanningsveld tussen behandeling en beveiliging. Binnen deze professionele organisatie waar veiligheid voorop staat kom je te werken met gedreven en inspirerende collega’s. Het multidisciplinair werken is essentieel. Als GZ-psycholoog krijg jij de ruimte om zelf zaken in te brengen en je eigen werkzaamheden vorm te geven.

De instelling doet veel wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met andere instellingen, hogescholen en universiteiten, naar het effect van de behandelingen om voortdurend te verbeteren. Samen met diverse universiteiten vindt er ook promotieonderzoek plaats. Met de wetenschappelijke activiteiten bouwt dit bedrijf verder aan top-specialistische zorg.

Doordat jouw werkplek zich ten zuidwesten van Rotterdam bevindt is deze ook uitstekend bereikbaar vanuit omgeving Dordrecht.

Wil je graag kennismaken met één van de GZ-psychologen? Zij vertellen je graag meer over de organisatie en hoe veelzijdig een werkdag is!

Naast een interessante baan in een uitdagende branche bieden wij voor deze functie van GZ-psycholoog een contract voor onbepaalde tijd, direct in dienst bij de werkgever. Het aantal te werken uren per week is in overleg te bepalen, er zijn dus parttime, minimaal 24 uur, maar ook fulltime mogelijkheden. Arbeidsvoorwaarden zijn volgens cao GGZ. Deze functie is ingedeeld in functiegroep 65 met een maximum salaris van € 5.280 bruto per maand obv 36 uur per week. Hiernaast krijg je 8% vakantiegeld en een 13e maand. Ook bouw je pensioen op wordt een tegemoetkoming in reiskosten voor woon- werkverkeer geboden. Daarnaast zijn er meerdere aantrekkelijke regelingen zoals een fietsregeling. Om ervoor te zorgen dat jouw kennis optimaal blijft krijg je de mogelijkheid voor het volgen van cursussen en opleidingen.

Op tijdelijke basis werken is mogelijk wanneer je voor een kortere periode beschikbaar bent.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze functie van GZ-psycholoog in de regio Rotterdam of heb je nog vragen? Solliciteer voor een vrijblijvend gesprek via onderstaande sollicitatiebutton of stel je vragen aan Anouk van Rosmalen, Senior Consultant Rotterdam en Dordrecht via 06- 13579640 of avanrosmalen@startpeople.nl.

Na je sollicitatie maken wij telefonisch kennis en nemen je wensen door. In afwachting van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus, hebben we verschillende digitale middelen tot onze beschikking om een kennismakingsgesprek te voeren, bijvoorbeeld via Skype of Whatsapp videobellen. Het is dus niet noodzakelijk om naar één van onze vestigingen te komen. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden voor samenwerking met je. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact op locatie, maar gezien de huidige situatie kiezen wij voor andere opties.

Ben je er als GZ-psycholoog nog niet uit welke werkplek / vakgebied het beste past? En gaat je voorkeur uit naar werken in de omgeving van Rotterdam of Dordrecht? Neem ook dan contact op met Anouk voor een oriënterend loopbaangesprek.