Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

GZ-psycholoog Jeugd, alle uren bespreekbaar

Start People Arts en Specialist Drachten

Standplaats
Assen
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0052106

Heb jij affiniteit met de jeugdhulpverlening en wil je echt het verschil maken in de kinder- en jeugdpsychiatrie? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Hoe gaat een werkdag er voor jou uitzien?
Je start de dag met een intakegesprek met een meisje van 11 jaar met diverse angstklachten. Dit is samen met haar ouders. Vervolgens heb je overleg met een aantal behandelaren over het behandeltraject waar je als regiebehandelaar vorm aan geeft. Vanuit jouw kennis ben je vervolgens in staat maatwerk te leveren als het op diagnostiek aan komt. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid en autonomie. Ook heb je die dag een afspraak met ketenpartners met als doel mee te denken over beleid en zorginnovatie. Je ziet kansen om zorg te verbeteren; een van de kernwaardes sluit hier perfect bij aan: ‘elke dag beter’. Je legt lijnen binnen en buiten het bedrijf om een breed aanbod van behandelingen aan te kunnen bieden. Je sluit je werkdag af met het opstellen van casus conceptualisaties en verder ben je ook verantwoordelijk voor het coördineren en evalueren van behandeltrajecten.

De volgende dag staan in de ochtend behandelingen gepland. De eerste is met een jongen van 12 met stemmingsklachten, gevolgd door een afsluitgesprek met een jongen van 16 waarbij sprake is van een ontwikkelingsstoornis. Naast je eigen caseload, treed je op als regiebehandelaar bij (complexe) casuïstiek. Je geeft supervisie en werkbegeleiding aan collega’s. Daarnaast zijn er mogelijkheden om breder binnen het bedrijf mee te denken over het aanbod van behandelingen en over de zorginnovatie van de regio. De combinatie tussen enerzijds diagnostiek en behandeling en anderzijds methodiekontwikkeling en beleid, hetgeen je in gezamenlijkheid met je teamgenoten vormgeeft, past je perfect. Dat maakt de functie super afwisselend en geen dag zal hetzelfde zijn!

In de regio Drenthe zijn er meerdere locaties waar zij op zoek zijn naar een nieuwe collega. Er is er dus altijd wel één bij jou in de buurt. Het gaat om de locaties: Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel en Roden.

De teams bestaan doorgaans uit 10 tot 15 enthousiaste professionals die graag hun kennis en kunde delen, samen sturen staat hierbij centraal. We zijn dan ook op zoek naar daadkrachtige en initiatiefrijke collega’s die samen met ons willen bouwen en innoveren. Je start met een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vast dienstverband.

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog / regiebehandelaar die affiniteit heeft met de jeugdhulpverlening. Verder is het belangrijk dat je:

  • Vol passie zit voor het vak je wil een wezenlijke bijdrage leveren aan de kinder- en jeugdpsychiatrie;
  • Een BIG registratie als GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist, Klinisch Psycholoog, Verpleegkundig Specialist of Psychotherapeut hebt en je beschikt over een AGB code;
  • Beschikt over een afgeronde opleiding CGT, EMDR of Schematherapie of bent bereid je verder te ontwikkelen op dit vlak.

Onze opdrachtgever is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. Er wordt gewerkt vanuit 30 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Ieder kind kan bij hen terecht ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. De voorkeur ligt bij het behandelen van een kind in zijn vertrouwde omgeving, zodat men gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen ze in nauwe samenwerking met alle betrokkenen. Hun aanpak sluit altijd aan bij de wensen van het kind en zijn of haar ouders. Luisteren is het belangrijkst. Het kind kan dus ook meekijken in zijn eigen dossier. Zij nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. Ze kunnen zo werken, omdat ze een academisch centrum zijn, buiten de kaders durven denken en continu onderzoek doen naar de behandelingen. Op die wijze wordt er contant geïnnoveerd naar de best bewezen werkzame zorg.
Het is een organisatie waar de kwaliteit en zorg centraal staat met lef die het durft om een hele eigen visie te hebben en daar ook voor gaat. Zij willen goede zorg leveren voor de jeugdigen en hun gezinnen zodat zij zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan het ‘normale’ leven.

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dit is wat wij jou bieden:

  • Een salaris van minimaal €3456 tot maximaal €5439 per maand op basis van relevante werkervaring;
  • In de regio Drenthe zijn diverse poliklinieken waardoor er altijd wel ééntje bij jou in de buurt is;
  • Een uitdagende en professionele werkomgeving waar veel ruimte is voor ondernemerschap;
  • Een optimale werk- en privébalans;
  • Alle uren zijn bespreekbaar, zowel parttime als fulltime.

Heb ik jouw interesse gewekt? Solliciteer dan via de button. Hierna zal ik, Patty van Rooij, contact met je opnemen voor een informatief gesprek. Ben je dan nog steeds enthousiast? Dan introduceer ik je graag bij mijn opdrachtgever!
Bij vragen ben ik bereikbaar via 06-13749853 of per mail pvanrooij@startpeople.nl