4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Gz psycholoog Korsakov

Start People Arts en Specialist Den Haag

Standplaats
'S-Gravenhage
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
7306000140

De gz psycholoog binnen deze organisatie in regio Den Haag heeft een gevarieerd takenpakket, geen dag is hetzelfde! Allereerst houd jij je dagelijks bezig met (neuro-)psychologische diagnostiek, behandeling en begeleiding van bewoners vanuit een cognitief gedragskader. Om de beste zorg na te streven, lever je een actieve bijdrage aan wetenschappelijk onderzoek. Als kennisdrager op het gebied van Korsakov, vind jij het leuk om je te richten op deskundigheidsbevordering middels klinische lessen, maar ook ' on the job'. Als gz psycholoog werk je dagelijks samen met een gespecialiseerd team collega's, waarin jij als gz psycholoog een adviserende en coachende rol vervult. De gz psycholoog is onderdeel van de vakgroep psychologie en neemt dan ook deel aan het multidisciplinair overleg.

Je hebt de opleiding tot gz psycholoog afgerond en hebt aantoonbare affiniteit met chronische complexe zorg en Korsakov cliënten. Je hebt ervaring in het ondersteunen van teams en bent vaardig in multidisciplinair werken. Ben jij basispsycholoog, maar heb je veel ervaring op dit gebied, ook dan nodigen wij je van harte uit te reageren!

Binnen deze locatie in regio Den Haag wordt zorg geboden aan cliënten met een cognitieve stoornis. Bij sommigen staan gedragsstoornissen op de voorgrond of er is sprake van psychiatrische comorbiditeit. Middels een empathische directieve benadering worden bewoners zo goed mogelijk begeleid om het gevoel van zekerheid en veiligheid te vergroten. Er is een breed aanbod aan dagbesteding, zo is er veel aandacht voor kunstzinnige expressie.

Als gz psycholoog kom je te werken in een enthousiaste vakgroep van professionals die werken op verschillende locaties en afdelingen. Naast je collega's van de behandeldienst heb je veel contact met samenwerkingspartners.

Jouw salaris als gz psycholoog is afhankelijk van opleiding en ervaring, conform de CAO VVT. De functie is in eerste op tijdelijke basis met uitzicht op een vast dienstverband. Het aantal uren per week is in overleg, parttime of fulltime (18 tot 36 uur per week). Er is aandacht voor scholing en ontwikkeling. Je kunt daarnaast profiteren van andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve verzekering en een goede pensioenregeling.

Neem voor meer informatie contact op met Stephanie van Soelen, Senior Consultant, 06-42263682 of svansoelen@startpeople.nl.