Kies je vacature
Vindt de baan die bij jou past.
Je solliciteert
Jij stuurt ons jouw gegevens en wij gaan deze met veel interesse bekijken.
Wij hebben contact
Match jij op de vacature? Dan nemen wij snel contact op om je beter te leren kennen.
Persoonlijke kennismaking
Wil jij ons ook beter leren kennen? Dan gaan we samen een kop koffie of thee drinken.
Jij gaat van start!
Wij regelen het papierwerk en jij zet de krabbel. Welkom bij de club!
jouw baan in 5 stappen

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 1,5 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

GZ-psycholoog oriënterend loopbaangesprek

Start People Arts en Specialist Den Haag

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0005216

Je bent als geregistreerd GZ-psycholoog al jarenlang werkzaam binnen een specifiek werkveld. Je hebt het prima naar je zin, maar vraagt jezelf ook af of het niet eens tijd wordt om je horizon te verbreden. Je weet echter niet goed waar te beginnen in de zoektocht. Welke werkvelden en methodieken spreken mij als GZ-psycholoog nog meer aan? Welke organisaties passen bij mij? Ben ik voor een werkgever in de Verslavingszorg wel interessant gezien mijn ervaring in de Ouderenzorg? Wat maakt het voor mij aantrekkelijk om ook daadwerkelijk de sprong in het diepe te wagen? Wij hebben de oplossing!

Ik help je graag op weg in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging in de regio Rotterdam waarin jij je opgedane kennis en expertise als GZ-psycholoog optimaal kunt benutten.

Na onze eerste telefonische kennismaking plannen wij met elkaar een vrijblijvend en kosteloos loopbaangesprek in bij jou in de buurt waarin jouw wensen en ambities centraal staan. Vervolgens gebruiken wij ons netwerk. Je maakt persoonlijk kennis met diverse organisaties en werkvelden middels een oriëntatiegesprek of een meeloopdag.

Ons netwerk is breed. Zo zijn wij onder andere actief binnen de Bedrijfsgeneeskunde, de Ouderenzorg (VVT), de Jeugdgezondheidszorg (JGZ), de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), Forensische zorg en Revalidatie.

Je bent een GZ- psycholoog met een geldige BIG-registratie en toe aan een nieuwe uitdaging in de omgeving van Rotterdam. Je bent fulltime of parttime beschikbaar.

Ben je woonachtig in een andere regio? Neem ook dan contact op. Wij hebben consultants verspreid over heel Nederland.

Start People Arts en Specialist bemiddelt gericht in functies voor GZ-psychologen, Medisch specialisten en artsen. Wij zetten ons iedere dag met veel passie en plezier in om voor professionals zoals jou de juiste carrièrestap te creëren

Er zijn diverse dienstverbanden mogelijk: tijdelijk, vast en zzp. Wanner je als zzp'er via Arts en Specialist aan het werk gaat nemen wij voor jou het administratieve proces uit handen. Frustratie over administratie, urenregistratie en facturatie zijn hierdoor verleden tijd.

  • Je wordt meegenomen door het regionale en landelijke zorglandschap. We nemen je naast de passende specialismen ook mee in de verschillende organisatieculturen. Wij denken mee in wat er nog meer bij jouw wensen ambitie past.
  • Een kijkje in de keuken bij diverse organisaties
  • Één vaste consultant als aanspreekpunt.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform inschaling CAO van de opdrachtgever.
  • 8% vakantiegeld.
  • Deelname aan (online) trainingen.
  • Indien wenselijk pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag.