Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

GZ-psycholoog oriënterend loopbaangesprek

Start People Arts en Specialist Den Haag

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0005216

Je bent als geregistreerd GZ-psycholoog al jarenlang werkzaam binnen een specifiek werkveld. Je hebt het prima naar je zin, maar vraagt jezelf ook af of het niet eens tijd wordt om je horizon te verbreden. Je weet echter niet goed waar te beginnen in de zoektocht. Welke werkvelden en methodieken spreken mij als GZ-psycholoog nog meer aan? Welke organisaties passen bij mij? Ben ik voor een werkgever in de Verslavingszorg wel interessant gezien mijn ervaring in de Ouderenzorg? Wat maakt het voor mij aantrekkelijk om ook daadwerkelijk de sprong in het diepe te wagen? Wij hebben de oplossing!

Ik help je graag op weg in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging in de regio Rotterdam waarin jij je opgedane kennis en expertise als GZ-psycholoog optimaal kunt benutten.

Na onze eerste telefonische kennismaking plannen wij met elkaar een vrijblijvend en kosteloos loopbaangesprek in bij jou in de buurt waarin jouw wensen en ambities centraal staan. Vervolgens gebruiken wij ons netwerk. Je maakt persoonlijk kennis met diverse organisaties en werkvelden middels een oriëntatiegesprek of een meeloopdag.

Ons netwerk is breed. Zo zijn wij onder andere actief binnen de Bedrijfsgeneeskunde, de Ouderenzorg (VVT), de Jeugdgezondheidszorg (JGZ), de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ), Forensische zorg en Revalidatie.

Je bent een GZ- psycholoog met een geldige BIG-registratie en toe aan een nieuwe uitdaging in de omgeving van Rotterdam. Je bent fulltime of parttime beschikbaar.

Ben je woonachtig in een andere regio? Neem ook dan contact op. Wij hebben consultants verspreid over heel Nederland.

Start People Arts en Specialist bemiddelt gericht in functies voor GZ-psychologen, Medisch specialisten en artsen. Wij zetten ons iedere dag met veel passie en plezier in om voor professionals zoals jou de juiste carrièrestap te creëren

Er zijn diverse dienstverbanden mogelijk: tijdelijk, vast en zzp. Wanner je als zzp'er via Arts en Specialist aan het werk gaat nemen wij voor jou het administratieve proces uit handen. Frustratie over administratie, urenregistratie en facturatie zijn hierdoor verleden tijd.

  • Je wordt meegenomen door het regionale en landelijke zorglandschap. We nemen je naast de passende specialismen ook mee in de verschillende organisatieculturen. Wij denken mee in wat er nog meer bij jouw wensen ambitie past.
  • Een kijkje in de keuken bij diverse organisaties
  • Één vaste consultant als aanspreekpunt.
  • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform inschaling CAO van de opdrachtgever.
  • 8% vakantiegeld.
  • Deelname aan (online) trainingen.
  • Indien wenselijk pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag.