Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

GZ psycholoog ouderen parttime

Start People Arts en Specialist Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0022486

Ben jij GZ psycholoog met passie voor de ouderenzorg en ben je toe aan meer ontwikkeling? Wil je werken in een prettige organisatie met kleine teams, waar aandacht is voor ieders professie en verantwoordelijkheid? Samen maken jullie het verschil in het leveren van de beste zorg op liefdevolle en respectvolle wijze.

Een greep uit jouw brede en gevarieerde functie:

 • Je bent verantwoordelijk voor het diagnosticeren, behandelen en begeleiden van individuele cliënten en je levert een bijdrage aan het opstellen van de behandelplannen.
 • Je geeft samen met collega’s de 1e lijn zorg verder vorm.
 • Je verzorgt mediatieve behandeling en teambegeleiding.
 • Begeleiding van mantelzorgers, het geven van psycho educatie en soms klinische lessen of themavonden.
 • Je geeft supervisie aan basispsychologen en levert een bijdrage aan de begeleiding van de GZ psychlogen in opleiding.

Wat neem jij mee?

 • Een afgeronde studie klinische (neuro)psychologie aangevuld met een BIG-registratie als GZ-psycholoog.
 • Ervaring in neuropsychologisch onderzoek en verslaglegging.
 • Ervaring én affiniteit met zowel psychogeriatrie als somatiek.
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.
 • Je bent een enthousiaste teamspeler die graag multidisciplinair samenwerkt.
 • Je bent gericht op ontwikkeling, zowel van jezelf, van je collega’s als van de organisatie
 • Een rijbewijs en eigen vervoer is een pré.

Deze organisatie binnen de ouderenzorg met locaties in Amsterdam e.o. is niet alleen zelf in ontwikkeling, ze bieden jou ook volop mogelijkheden tot ontwikkeling. Je werkt in kleine, zelforganiserende teams waarin je de vrijheid hebt om samen naar oplossingen te zoeken en initiatieven te nemen. De ouderzorg is complex, daarom is de organisatie steeds in beweging. Dit biedt jou kansen om mee te denken, deel te nemen aan projecten en trainingen te volgen op het gebied van de nieuwste kennis en vaardigheden.

Een uitdagende baan in een fijne werksfeer, waarin je de vrijheid hebt om je vak goed uit te voeren. Met jouw passie draag je bij aan de kernwaarden van de organisatie: liefdevolle zorg, respect en ruimte voor eigenheid. Binnen deze functie kun je meedenken aan toekomstige ontwikkelingen. Daarnaast is er ook ruimte voor onderzoek.

De fuctie is zowel partime vanaf 24 uur per week als fulltime (36 uur per week) in te vullen. Je komt direct in dienst bij de opdrachtgever. Je start met een tijdelijk contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op vast dienstverband.

Uiteraard biedt de organisatie een marktconform arbeidspakket volgens de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen. Daarnaast bieden zij mooie extra's, zoals aandacht voor combinatie werk en mantelzorg thuis, een fiets- en sportplan, een eindejaarsuitkering en leuke personeelskortingen op verzekeringen, theater en concerten.

Kom jij deze unieke organisatie versterken? Of wil je graag meer weten? We bieden je graag de mogelijkheid tot een vrijblijvende meeloop dag binnen de organisatie, zodat je de werksfeer zelf kunt ervaren.
Neem contact op met Stephanie van Soelen, Senior Consultant Start People Arts en Specialist via 06-42263682 of svansoelen@startpeople.nl. Direct solliciteren via de button kan ook!