4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

GZ-Psycholoog Ouderenzorg (Parttime)

Start People Arts en Specialist Drachten

Standplaats
Assen
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
7256000168

Ben je op zoek naar een organisatie waar op laagdrempelige en innovatieve wijze begeleiding en zorg gegeven wordt aan ouderen met vaak complexe problematiek? Heb je oog voor alle aspecten die te maken hebben met de problematiek van de oudere en neem je die mee in jouw rol als behandelaar? Houd je van afwisseling in jouw werk, waarbij er een goede balans is tussen de verschillende taken?

Jouw werk voer je uit op een aantal locaties in de provincie Drenthe en mogelijk bij cliënten thuis, afhankelijk van jouw expertise. Als GZ-psycholoog biedt je psychologische zorg en begeleiding aan cliënten met voornamelijk complexe somatische, psychogeriatrische en/of neurologische problematiek, waarbij je nauw samenwerkt met het multidisciplinaire team. Je adviseert de zorgteams en hebt hierbij een ondersteunende en coachende rol. Daarnaast geef je supervisie aan basispsychologen. Je krijgt volop de ruimte jouw kennis te verdiepen en je talenten verder te ontwikkelen en je bent betrokken bij het verder ontwikkelen van het beleid binnen jouw vakgebied.

Je hebt de universitaire studie Psychologie en de opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Daarnaast heb je behandelervaring op het gebied van ouderenzorg. Eventueel heb je ervaring op het gebied van dementie, NAH, geriatrische revalidatiezorg, psychogeriatrische zorg, somatiek en/of visueel-auditieve beperkingen. Daarnaast kan je een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen.

De organisatie heeft negen locaties in Drenthe, waarvan 4 in Assen. Ellke locatie heeft één of meerdere specialisaties op het gebied van ouderenzorg. Daarnaast wordt verschillende soorten zorg geboden, van wijkzorg tot complexe zorg. Hierin vindt de organisatie het belangrijk dat de cliënten zich thuis voelen wanneer ze niet meer thuis kunnen wonen en vertrouwd en veilig zijn in hun eigen huis. Binnen deze organisatie wordt waarde gehecht aan innovatie en vooruitgang betreffende de ouderenzorg. Daarnaast wordt er veel onderzoek uitgevoerd en wordt er meegewerkt in het Universitair Netwerk Ouderenzorg (UNO).

De multidisciplinaire teams zijn divers in samenstelling. De teams bestaan uit een Specialist Ouderengeneeskunde, GZ-psycholoog en/of een Basispsycholoog, Physician Assistent, een Fysiotherapeut en het zorgteam. Er heerst een fijne sfeer binnen de teams en de inbreng van elke collega wordt gewaardeerd. Daarnaast is er een goede samenwerking met de collega’s in de verzorging en een nauwe samenwerking met de huisartsen van de cliënten. Naast de MDO’s is er eenmaal per zes weken een teamoverleg en vindt er jaarlijks een teambuildingdag plaats.

  • Salaris is conform CAO VVT, schaal FWG 65; minimaal 3582,- tot maximaal 5395,- per maand bij een fulltime werkweek van 36 uur;
  • Deze functie is parttime in te vullen voor 32 uur per week, waarbij je een groot deel van je eigen agenda en prioriteiten mag bepalen;
  • Je kan gelijk een vast dienstverband krijgen;
  • Goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om een pakket aan arbeidsvoorwaarden samen te stellen die specifiek van toepassing is op jouw persoonlijke situatie.

Heb je interesse, vragen of wil je graag solliciteren? Neem dan contact op met Veronique de Jong, Consultant Arts en Specialist, op telefoonnummer: 06 832 50 941 of e-mailadres: vdejong@startpeople.nl. Solliciteren kan ook via onderstaande sollicitatiebutton. Je kan reageren tot 21 oktober.